Металдетектор Detech EDS RELIC STRIKER 4.8 Khz 54x45cm. SEF и 33cm. Ultimate

 • Марка: Detech металдетектори
 • Кат. номер: 2500101000100-smp

Металотърсачът Detech Relic Striker със своя набор от две търсещи сонди - 54x45cm (SEF/21x18" SEF DD) и 33cm (Ultimate DD) - предоставя възможност за изключително дълбоко търсене на метали и сигнали. Голямата търсеща сонда е предназначена за максимално дълбоко търсене на големи метални предмети, докато по-малката сонда може да бъде по-чувствителна и удобна за работа на замърсени терени.

Тъй като металотърсачът работи с VLF технология, той предоставя стабилност при работа в по-минерализирани почви. Ниската честота от 4.8 kHz позволява на металотърсача да проникне дълбоко в почвата и да засича метални предмети, които други металотърсачи може да пропуснат.

Важно е да се обърне внимание, че при работа с толкова голяма търсеща сонда, металотърсачът може да бъде по-нервен при наличието на нискочестотни смущения. В такива случаи е възможно да се използват различни филтри и настройки, за да се намали влиянието на смущенията и да се получат по-стабилни резултати при търсене.

Общо взето, Detech Relic Striker е металотърсач със солидни възможности за дълбоко търсене на метали и е подходящ за професионалисти, които се нуждаят от надежден и мощен инструмент за своите проучвания и търсения.

 

Металотърсачът Detech Relic Striker предлага няколко важни характеристики и функции, които го правят подходящ за професионални търсения и дълбоко търсене на метали. Ето някои от най-важните спецификации:

 1. Технология на търсене: VLF (Very Low Frequency) с възможност за движение и без движение (Motion и Non Motion). Това позволява на металотърсача да бъде използван както за бързо сканиране на повърхността, така и за дълбоко търсене на по-големи метали.

 2. Честота на работа: 4.8 kHz - ниска честота, която осигурява дълбоко търсене и добра проникноваемост в земята.

 3. 2-тонова звукова дискриминация - това позволява на потребителя да различава металите по звука, което може да помогне при определянето на типа на засечения обект.

 4. Много стабилен при въздушни електромагнитни смущения - този металотърсач е проектиран да работи надеждно и стабилно дори в условия с високи нива на електромагнитни смущения.

 5. Различни честоти на аудио сигнала - нискочестотен, средночестотен и високочестотен звуков сигнал, което може да помогне при допълнителната идентификация на засечените обекти.

 6. Водозащитена търсеща сонда - металотърсачът е подходящ за работа и под водата, което предоставя допълнителни възможности за търсене на сокровища и обекти в мокри условия.

 7. Регулируем Sensitivity (чувствителност) - това позволява на потребителя да контролира дълбочината на търсене и да адаптира металотърсача към конкретните условия на терена.

 8. Време за работа с едни батерии - до 30 часа - това осигурява продължителност на работа и удобство при дългите сесии за търсене.

 9. Тегло - 1.6 кг - металотърсачът е лек и удобен за носене и работа.

 10. Гаранция - електрониката има гаранция от 2 години, а търсещата сонда - 1 година.

В комплекта са включени различни аксесоари, включително две търсещи сонди (33cm. Ultimate DD и 54x45cm. SEF/21x18" SEF DD), батерии и зарядно устройство, което прави този металотърсач готов за употреба. Това е професионален металотърсач, предназначен за сериозни потребители, които се занимават със сериозни търсения и разузнавания.

2 100,00 лв. 1 470,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 470,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане