Металотърсач Detech EDS Gold Catcher 28Khz 2 сонди

  • Марка: Detech металдетектори
  • Кат. номер: 2500101000094

EDS Gold Catcher 28Khz е професионален металдетектор, предназначен за търсене на самородно злато и метали. Едно от основните му предимства е високата чувствителност към малки обекти и способността да работи на дълбоко за откриване както на малки частици злато, така и на по-големи метали.

Металотърсачът работи на честота 28 kHz, което го прави изключително чувствителен на злато. Стабилността му при работа в по-минерализирани почви също е отличителна черта, осигурена чрез VLF технологията.

С максимална работна дължина от 1450 мм и минимална дължина от 880 мм, металотърсачът осигурява удобство при работа, а телескопичният дизайн от 3 части допълнително го улеснява при транспортиране.

Контролният блок е улекотен и разположен на подлакътника, което го прави лесен за управление. Металотърсачът разполага с две водоустойчиви сонди - 15 см (6") DD и 25 см (10") DD със затворен дизайн, които са изработени от здрав подсилен полимер с UV защита.

Спецификациите на металотърсача включват регулируема дискриминация, автоматичен или ръчен грунд баланс, микропроцесорно управление и разпознаване на размера на търсещата сонда.

Захранването на металотърсача става с 6 AA батерии NiMH 1800 mAh или 6 AA 1.5V алкални батерии. Той разполага с автоматичен режим за разпознаване на търсещата сонда и двутонална звукова дискриминация (нисък/висок тон).

Общата гаранция на металотърсача е 2 години за електрониката и 1 година за търсещата сонда.

1 550,00 лв. 1 399,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 399,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане