Често задавани въпроси (FAQ)

Доставката колко време ще отнеме и колко ще ми струва?

Тъй като продуктите, които предлагаме са налични ще получите поръчания продукт на другия раблотен ден.

За достанки до офис на куриера Еконт, Спиди за поръчки над 100лв. е абсолютно БЕЗПЛАТНА.

Гаранционния сервиз в България ли е?

Магазините Клондайк предлагат металотърсачи и продукти САМО от официлния представител за България - MDETECTORS, като по този начин се гаранира, че са оргинални и че сервизната подръжса е в България. В ранките на Европейския Съюз можете да купите продукт от който и да е търговец, НО дали е оргинален е по въпрос, а дори и да е оргинален в случай на сервизен продлем може да се окаже, че стоката трябва да пътува до Холандия например и времето за гарнционно обслужване да продължи доста по-дълго отколкото очаквате. Затова от официалния представител е най-сигурно.

Оргинални ли са предлаганите металотърсачи и продукти?

Всички продукти предлагани в магазините Клондайк са от MDETECTORS - официалния представител за България на всички световни производители: XP, Garrett, Minelab, Fisher, Golden Mask, Detech, Teknetics, Nokta-Makro, Thrace Terra, Jason Gold и други. В сайтовете на производителите можете да проверите това.

По този начин се гарнтира, че предлаганите металотърсачи са с най-последна окомплектовка, вкл. софтуер от производителя, както и гарантиран сервиз в България.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас