Металотърсач Detech EDS RELIC STRIKER 4.8 Khz 45x38 SEF и 33cm. Ultimate

 • Марка: Detech металдетектори
 • Кат. номер: 2500101000100-mp

Металотърсачът Detech Relic Striker е професионален металотърсач, предназначен за дълбоко търсене на метали. Той предлага различни характеристики и функции, които го правят подходящ за сериозни потребители, които се занимават с търсения на съкровища и артефакти. Ето някои от най-важните спецификации:

 1. Технология на търсене: VLF (Very Low Frequency) с възможност за движение и без движение (Motion и Non Motion). Тази технология осигурява стабилност и дълбочина на търсене дори в по-минерализирани почви.

 2. 2-тонова звукова дискриминация - това позволява на потребителя да различава металите по звука и да избира кои обекти да засича.

 3. Честота на работа: 4.8 kHz - ниска честота, която обикновено предоставя по-дълбоко търсене и добра проникноваемост в земята.

 4. Много стабилен при въздушни електромагнитни смущения - това е важна характеристика, която позволява на металотърсача да работи без проблеми, дори в области с високи нива на електромагнитни смущения.

 5. Честота на аудио сигнала - различните честоти на звуковите сигнали помагат за по-добро разпознаване на типовете метали.

 6. Камофлажен с черен телескоп - това предоставя удобство при носене и работа.

 7. Автоматично разпознаване на размера на търсещата сонда - този металотърсач може да разпознае размера на сондата и да адаптира търсенето за оптимална дълбочина.

 8. Водозащитени търсещи сонди - една от тях е 38cm x 46cm (SEF DD) и другата е 33cm (Ultimate DD), което го прави подходящ за работа и под водата.

 9. Контрол на Sensitivity - това позволява на потребителя да контролира дълбочината на търсене.

 10. Режими на търсене - дълбочинен и нормален режим, които предоставят възможности за търсене в различни условия.

 11. Високоговорител и вход за слушалки - това предоставя възможности за аудио сигнализация.

 12. Време за работа с едни батерии - до 30 часа.

 13. Автоматичен или ръчен грунд баланс - това позволява на потребителя да настрои металотърсача за конкретния терен.

Металотърсачът е с тегло 1.6 кг, което го прави лек и удобен за носене. Гаранцията на електрониката е за 2 години, а на търсещата сонда - 1 година.

В комплекта са включени различни аксесоари, които правят металотърсача готов за употреба. Това е много професионален металотърсач, предназначен за опитни потребители, които търсят най-доброто дълбоко търсене и точност при идентификация на металните обекти.

 

 

 

2 100,00 лв. 1 400,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 400,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане