Металотърсач Detech EDS CHASER 14Khz

  • Марка: Detech металдетектори
  • Кат. номер: 2500101000094

Detech Chaser 14kHz е професионален металотърсач, създаден от марката Detech, известна със своя професионализъм и висока дълбочина на търсене. Този модел създава нови стандарти за дълбочина на търсене сред VLF металотърсачите и комбинира няколко ключови характеристики:

  1. Максимална стабилност при работа.
  2. Максимална дълбочина и чувствителност.
  3. Перфектна дискриминация.

Chaser 14kHz предлага дълбочина на търсене, сравнима с тази на известни супер скъпи пулс-индукционни металотърсачи, но с добавена възможност за дискриминация. Той е подходящ за различни начини на търсене, включително на монети, реликви, самородно злато и по-големи метали на дълбоки дълбочини.

Металотърсачът е много интуитивен и лесен за работа, с функция HELP на всеки език, за да помогне на начинаещите. Има 5 езични менюта - английски, френски, руски, испански и турски.

Снабден с многофункционална честота на работа от 14 kHz, Chaser предлага 180 стойности VDI скала и функция за показване на проводимостта на различните обекти. Разполага с 4 фабрично зададени програми за дискриминация и избор на 3 аудио режима на работа.

Металотърсачът разполага с вградено LED фенерче за осветление на зоната на търсене и може да работи с различни търсещи сонди на металотърсачите на Detech, които са с честота на работа 14 kHz.

Телескопичният карбонов телескоп на Chaser е лек, здрав и многофункционален, с максимална разпъната дължина от 1450 mm и сгъната дължина от 740 mm. Захранва се с 4 батерии и осигурява работа около 20 часа.

Теглото на металотърсача, включително с батериите и 9-инчовата търсеща сонда, е 1.5 кг (3.3 lbs). Продуктът се предлага с базова търсеща сонда - 23 см (9-инчовата търсеща сонда ULTIMATE).

Гаранцията на металотърсача е 2 години.

1 750,00 лв. 1 450,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 450,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане