Металотърсач Detech EDS RELIC STRIKER 4.8 Khz

  • Марка: Detech металдетектори
  • Кат. номер: 2500101000100

Detech Relic Striker е един от най-дълбоките професионални металотърсачи на пазара, предназначен за търсене на дълбоко разположени метални обекти. Работи на ниска честота от 4.8 kHz, което му позволява да проникне дълбоко в почвата и да открива по-големи обекти.

Технологията VLF (Very Low Frequency) осигурява стабилност и чувствителност при работа в по-минерализирани почви, като също така позволява дискриминация на различни типове метали чрез 2-тоновата звукова дискриминация.

Металотърсачът идва с голяма търсеща сонда - 45х38см./18x15"/ SEF DD, която е подходяща за дълбоко търсене на сигнали. Този модел е проектиран с високо-технологична дигитална технология и микропроцесор, което го прави изключително ефективен.

Сред другите характеристики в комплекта са настройка на ниво на дискриминация, визуална и аудио сигнализация за батерията, автоматично разпознаване на размера на търсещата сонда и водозащитена сонда. Металотърсачът предлага два режима на търсене - дълбочинен и нормален режим, както и възможност за автоматичен или ръчен грунд баланс.

Теглото на металотърсача е около 1.6 кг, което го прави удобен за носене и работа в продължителен период. С едни батерии (6 x 1.5 V) металотърсачът може да работи до 30 часа.

В комплекта са включени кутията с електрониката и дръжката, голяма търсеща сонда (SEF 38cm x 46cm), 6 батерии 2200 mAh, протектор за търсещата сонда и зарядно устройство. Металотърсачът има гаранция за електрониката за 2 години.

2 000,00 лв. 1 250,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 250,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане