Металотърсач Пинпойнтер Nokta Pointer и подаръци

  • Марка: Nokta металдетектори
  • Кат. номер: 2500102200028

Пинпойнтерът на Nokta е оборудван с много полезни функции и екстри, които го правят един от най-качествените пинпойнтери на пазара. Той разполага със подсветка, което улеснява търсенето на метални обекти в тъмни условия или при намалена видимост.

С 10 степени на чувствителност, потребителят може да регулира настройките според предпочитанията си и специфичните условия на търсене. Това позволява по-голяма гъвкавост и точност при откриване на метални обекти.

Пинпойнтерът на Nokta предлага и функция за вибрация, която е особено полезна при търсене на метални обекти в шумни или многолюдни области, където аудио сигналите може да се загубят.

Един от големите предимства на този пинпойнтер е неговата водоустойчивост. Той може да се потапя под вода до 1 метър за максимум 30 минути, което го прави идеален за търсене на плажа, във водни зони или при мокри условия.

Общо взето, пинпойнтерът на Nokta е надежден и висококачествен инструмент, който предоставя всички необходими функции за точно и удобно откриване на метални обекти. Той е подходящ както за професионални търсачи, така и за любители, които търсят качествен пинпойнтер за своите търсения.

 

 

Пинпойнтерът на Nokta предлага изключителни характеристики, които го правят много ефективен инструмент за търсене на метални обекти:

  1. Работна честота от 11,6 Khz: Тази честота му позволява да засича много малки метали, като например монети, бижута или други дребни предмети.

  2. 10 степени на чувствителност: Възможността за регулиране на чувствителността определя дълбочината на търсене, позволявайки ви да се насочите към специфични метални обекти.

  3. Функция аларма при загубване: Пинпойнтерът е оборудван със защитна функция, която активира алармата след 5 минути, ако не се използва, спирайки след 10 минути. Това помага да предотвратите загубата на уреда.

  4. Сменяеми накрайници: Накрайниците на пинпойнтера са сменяеми, което предпазва показалеца от износване и осигурява продължителна употреба на уреда.

  5. LED светлина: Вградената LED светлина помага при търсенето в дупката или при затъмнени условия, като предоставя допълнително осветление за по-лесно откриване на метални обекти.

  6. 360° засичане на метали: Пинпойнтерът осигурява пълен обхват на засичане на метали в изкопа, т.е. може да засича от всички страни на показалеца.

  7. Режими на сигнализация: Предлага различни режими на сигнализация - вибрация, звук или комбинация от звук и вибрация, което позволява да изберете най-удобния начин за откриване на метални обекти.

  8. Официален представител и гаранция: Уредът е предоставен от официалния представител на марката и разполага с 2-годишна гаранция, което ви дава допълнителна увереност при закупуването.

262,00 лв. 210,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 210,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане