Пинпойнтер PulseDive Pointer ЧЕРЕН

 • Марка: Nokta металдетектори
 • Кат. номер: 2500102200127

Информацията, която предоставихте, отново обяснява патентования дизайн на пинпойнтера PulseDive Pointer. Този иновативен дизайн позволява бързо преобразуване на устройството от пинпойнтер в металотърсач и обратно, чрез смяна на търсещата глава при допълнително закупуване. Така, PulseDive Pointer става едновременно и пинпойнтер, и професионален металотърсач.

Този пинпойнтер е идеален както за професионални водолази, така и за пътешественици и любители на търсенето, които обичат да търсят както на сушата, така и под вода. Неговият патентован дизайн предлага удобство и гъвкавост, а водоустойчивостта му до 60 метра позволява безпроблемно търсене и в солена вода.

Също така, пинпойнтерът PulseDive Pointer предлага различни режими на разпознаване, включително аудио, вибрации, аудио + вибрации и LED индикатор, което го прави удобен и функционален за откриване на съкровища или метали както на сушата, така и под вода.

Със своите множество екстри, като LED фенерче, режим на гмуркане, аларма при загубване и сменяем твърд корпус, този пинпойнтер ще бъде надежден партньор във вашите приключения при търсене на съкровища и метали.

Пинпойнтерът PulseDive има впечатляващ набор от функции и характеристики, които го правят високофункционален и подходящ за различни условия на търсене, както на сушата, така и под вода. Вотът е неговите ключови характеристики:

 1. IP68 - Водоустойчивост до 60 метра (200 фута): Това прави PulseDive пинпойнтера подходящ за водолази, които търсят под вода в голяма дълбочина.

 2. Пулс-индукционен принцип на действие: Тази мощна технология позволява на устройството да работи стабилно както в солена вода, така и в различни типове почва, предлагайки надеждно откриване на метали и съкровища.

 3. Вграден безжичен модул: Съвместимостта с безжични слушалки Nokta Makro 2.4 GHz Зелената версия предлага по-удобно търсене без досадни кабели.

 4. Режими на разпознаване: Пинпойнтерът предлага различни опции за сигнализация, като аудио, вибрации и комбиниран сигнал от аудио и вибрации. LED индикаторът допълнително помага при откриването на метали.

 5. LED фенерче: Това осветление е полезно при търсене през нощта или под вода, когато се изисква допълнителна светлина.

 6. Режим на гмуркане: Специалният режим на гмуркане заключва клавишите и предотвратява активирането им при натискане от водата при дълбоко гмуркане, което гарантира по-добро функциониране.

 7. Бързо ретуниране - настройка: Единствен бутон осигурява бърза и лесна настройка на устройството за стабилна работа.

 8. Аларма при загубване: Ако устройството остане бездействно за 5 минути, то ще издаде звуков сигнал и светодиодът ще мига, което помага да не го изгубите.

 9. Сменяем твърд корпус: Търсещата сонда е снабдена с твърд корпус за защита, който предотвратява износването на върха и го прави устойчив на удари и наранявания.

Тези характеристики правят PulseDive пинпойнтера на Nokta Makro подходящ за различни ситуации и пътувания, което го прави изключителен инструмент за търсене на метали и съкровища.

 

Ето спецификациите на PulseDive 2-в-1 пинпойнтер и детектор за гмуркане от Nokta Makro:

 1. Работна честота: 3kHz
 2. Принцип на действие: Импулсна индукция
 3. Вграден безжичен модул: Да
 4. Честота смяна: Да
 5. Водоустойчивост: До 60 метра (200 фута)
 6. Дължина на скуба детектор: 39 cm (15.3 '')
 7. Режими на разпознаване: Аудио / Вибрация / Аудио + Вибрация / LED
 8. Чувствителност: 5 регулируеми нива
 9. Pinpointer дължина: 28 см (11 '')
 10. Детектор за гмуркане тегло: 419 гр (14.8 унции), включително капака на бобината
 11. Pinpointer тегло: 286 гр (10 унции), включително корпуса с твърда черупка
 12. Батерия: 1650mAh литиева полимерна
 13. Време за зареждане: 2 часа
 14. Гаранция: 2 години

Тези спецификации показват, че PulseDive 2-в-1 е високофункционален пинпойнтер и детектор за гмуркане със значителна водоустойчивост и множество режими на разпознаване, които го правят подходящ за различни видове търсене както на сушата, така и под вода. Батерията и безжичният модул осигуряват удобство и дълъг живот на устройството, а двегодишната гаранция гарантира качеството и надеждността му.

 

280,00 лв. 260,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 260,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане