Pulsedive Scuba само с 20см. сонда ЧЕРЕН

 • Марка: Nokta металдетектори
 • Кат. номер: 2500102200226

ВАЖНО: Задължително за да ползвате този продукт под водата трябва да обработване гумените рингова на капачката и на дръжката от самото начало със силиконова грес! След използване и преди използване! Не носене дръжката сглобена с кръглата глава в торба или нещо друго, освен кутията, защото от натискането може да се спука връзката на дръжката и главата!

Ето от тук можете да си поръчате силиконова грес примерно:

https://elimex.bg/product/49571-silikonova-gres-mss-5ml

Пулсовият металотърсач Nokta Makro Pulsedive Scuba със съдържанието на комплекта предоставя всичко необходимо за успешно търсене под вода и на сушата. Включеният комплект включва:

 1. Pulsedive Scuba Detector с голяма 20 см (8 инча) търсеща бобина и капаче - Това е основната глава за търсене, която ви позволява да откривате метали под водата и на сушата.

 2. USB кабел за зареждане - Този кабел ви позволява да зареждате батерията на металотърсача с лекота чрез USB порт на компютър или зарядно устройство.

 3. Гумена гривна - Тази гумена гривна ви помага да държите металотърсача удобно и сигурно по ръката си по време на търсене.

 4. Кабел за закачане - срещу загубване - Този кабел ви позволява да закачите металотърсача към дрехите си или оборудването, за да го предпазите от случайна загуба по време на търсене.

 5. Ръководство за потребителя - Ръководството ви предоставя информация за работата и настройките на металотърсача, за да можете да го използвате с лекота и ефективност.

 6. Прахозащитна капачка - Тази капачка защитава бобината на металотърсача от прах и замърсявания, което поддържа устройството в добро състояние.

Този комплект позволява на потребителите да използват Pulsedive Scuba металотърсача както под водата, така и на сушата, а с възможността за окомплектоване с други по-малки глави, той става многофункционален инструмент за различни видове търсене и условия. Независимо дали сте професионален водолаз или просто обичате да търсите съкровища, този комплект ви предоставя всичко, от което се нуждаете за успешно и приятно търсене.

 

Nokta Makro Pulsedive Scuba е иновативен металотърсач с патентован дизайн, който предлага различни функции и възможности за успешно търсене както на сушата, така и под вода. Ето някои от неговите ключови характеристики:

 1. Патентован дизайн: Този уникален дизайн позволява бързо преобразуване на устройството от металотърсач в Pinpointer и обратно. Така можете бързо да се справите с различни търсачески ситуации без да се нуждаете от отделни устройства.

 2. IP68 Водоустойчивост: Сертифициран за водоустойчивост до 60 метра (200 фута), Pulsedive Scuba ви позволява да търсите под вода, включително под водните повърхности като морето и езерата.

 3. Пулсова индукция: Технологията на пулсовата индукция осигурява стабилна работа както в солени води, така и в различни типове почва. Това ви позволява да откривате метални обекти без притеснения за околната среда.

 4. Вграден безжичен модул: Съвместим с безжични слушалки Nokta Makro 2.4 GHz Green Edition, позволяващи ви да търсите без кабели и да се наслаждавате на свободата на движение.

 5. Различни режими на разпознаване: Pulsedive Scuba предлага различни опции за сигнали и индикатори за откриване, включително само аудио, само вибрации, аудио и вибрации, както и LED индикатор.

 6. LED фенерче: Вграденото LED фенерче ви помага при търсенето под вода, като осигурява осветление и улеснява работата в тъмни или затънтени области.

 7. Аларма при загубване: Ако устройството остане неизползвано за 5 минути, то издава звуков сигнал и светодиодът мига, което ви предупреждава да не забравите или не загубите металотърсача.

 8. Сменяем твърд корпус: Търсещата сонда е снабдена с твърд корпус за защита, което предотвратява износването на върха и го предпазва от удари и надрасквания.

 9. Бързо ретуниране - настройка: За да осигури стабилна работа, устройството може бързо да се ретунира и настрои с просто натискане на един бутон.

Този многофункционален металотърсач е идеален за всички търсачи, които обичат да изследват както на сушата, така и под водата, предоставяйки им богати възможности за откриване на съкровища и съкровища в различни условия.

 

Nokta Makro Pulsedive Scuba е многофункционален металотърсач с използване на принципа на импулсна индукция, предлагащ следните спецификации:

 • Принцип на действие: Импулсна индукция.
 • Работна честота: 3kHz с възможност за смяна на честотата.
 • Вграден безжичен модул: Да, съвместим с безжични слушалки Nokta Makro 2.4 GHz Green Edition.
 • Водоустойчивост: До 60 метра (200 фута), което позволява търсене както на сушата, така и под водата.
 • Дължина на скуба детектор: 43 см.
 • 5 нива на чувствителност: Ви позволяват да регулирате чувствителността на устройството за оптимално търсене в различни условия.
 • Детектор за гмуркане: Тегло 470 гр, включително капака на бобината, което го прави удобен и лек за работа под водата.
 • Батерия: 1650mAh литиева полимерна, която предоставя достатъчно енергия за продължително търсене.
 • Режими на разпознаване: Предлага различни режими на разпознаване, включително аудио, вибрация, аудио + вибрация и LED индикатор.
 • Време за зареждане: 2 часа, което ви позволява бързо да се завърнете към търсене след изтощаване на батерията.
 • Гаранция: Предлага се 2-годишна гаранция от официалния дистрибутор на продукта.

Този многофункционален металотърсач е подходящ за професионални съкровищници, любители на търсенето и водолази, които искат да се наслаждават на оптимално търсене както на сушата, така и под водата. Съчетавайки висока производителност, водоустойчивост и лекота, Pulsedive Scuba ще бъде отличен партньор в вашите приключения за откриване на съкровища.

390,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 390,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане