Pulsedive Scuba-pointer 2 in 1 - черен

 • Марка: Nokta металдетектори
 • Кат. номер: 2500102200103-110

ВАЖНО: Задължително за да ползвате този продукт под водата трябва да обработване гумените рингова на капачката и на дръжката от самото начало със силиконова грес! След използване и преди използване! Не носене дръжката сглобена с кръглата глава в торба или нещо друго, освен кутията, защото от натискането може да се спука връзката на дръжката и главата!

Ето от тук можете да си поръчате силиконова грес примерно:

https://elimex.bg/product/49571-silikonova-gres-mss-5ml

Комплектът PulseDive 2-в-1 е идеално допълнение към екипировката на професионални водолази, пътешественици или обикновени търсачи. Този иновативен комплект предлага редица функции и характеристики, които го правят универсален и удобен за използване както на сушата, така и под вода. Вот добър преглед на характеристиките:

 1. Патентован дизайн: Специалният дизайн позволява бързо преобразуване на устройството от металотърсач в пинпойнтер и обратно, което осигурява удобство и гъвкавост при търсенето.

 2. Водоустойчив до 60 метра (200 фута): С водоустойчивост до тази дълбочина, PulseDive 2-в-1 може да се използва и при подводни търсения, предлагайки разнообразни възможности за откриване под вода.

 3. Пулсова индукция: Мощната пулсова индукция позволява стабилна работа както в солена вода, така и в различни типове почва, което го прави подходящ за разнообразни ситуации.

 4. Вграден безжичен модул: Съвместимостта с безжични слушалки Nokta Makro 2.4 GHz Green Edition предоставя удобство при работа и свобода на движение.

 5. Различни режими на сигнализация: Можете да изберете само аудио, само вибрации или комбинация от аудио и вибрации, което улеснява откриването на метални обекти в различни условия.

 6. LED фенерче: Вграденото LED фенерче осигурява допълнително осветление при търсене през нощта или под вода.

 7. Бързо ретуниране - настройка: Еднопосочната настройка на устройството гарантира стабилна работа с натискане на един бутон.

 8. Режим на гмуркане: Този режим заключва клавишите и предотвратява натискането им при дълбоко гмуркане, което улеснява работата под вода.

 9. Аларма при загубване: В случай на бездействие, устройството издава звуков сигнал и мигащ LED индикатор след 5 минути, за да предотврати загуба.

 10. Сменяем твърд корпус: Търсещата сонда е снабдена със сменяем корпус от твърда обвивка, който предпазва върха от износване и повреди.

Този комплект предоставя максимална функционалност и удоволствие при търсенето на съкровища както на сушата, така и под вода. Благодарение на иновативния дизайн и разнообразните характеристики, PulseDive 2-в-1 е най-добрият помощник за всеки търсач.

 

Спецификациите на комплекта PulseDive 2-в-1 са както следва:

 1. Принцип на действие: Импулсна индукция
 2. Работна честота: 3kHz
 3. Честота смяна: Да, позволява работа на различни честоти
 4. Водоустойчивост: До 60 метра (200 фута), което го прави подходящ за водни условия и гмуркане
 5. Вграден безжичен модул: Да, съвместим с безжични слушалки Nokta Makro 2.4 GHz Green Edition
 6. Режими на разпознаване: Предлага аудио, вибрация, аудио + вибрация и LED индикации за откриване
 7. Чувствителност: 5 регулируеми нива, които позволяват оптимизиране на работата в различни условия
 8. Дължина на скуба детектор: 39 см (15.3 инча)
 9. Дължина на пинпойнтер: 28 см (11 инча)
 10. Тегло на детектора за гмуркане: 419 гр (14.8 унции), включително капака на бобината
 11. Тегло на пинпойнтера: 286 гр (10 унции), включително корпуса с твърда черупка
 12. Батерия: 1650mAh литиева полимерна, което осигурява достатъчно време на работа
 13. Време за зареждане: Около 2 часа
 14. Гаранция: 2 години, което предоставя сигурност и защита на покупката

Този комплект предлага висока производителност, удобство и гъвкавост при търсенето както на сушата, така и под вода. С вградения безжичен модул и множество режими на работа, PulseDive 2-в-1 е един от най-функционалните и надеждни металотърсачи на пазара. Водоустойчивостта му до значителна дълбочина и сменяемата твърда черупка защитават устройството от натиск и износване, което прави комплекта подходящ за различни ситуации и терени.

390,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 390,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане