Комплект Advantage Accessory Package

  • Марка: Nokta металдетектори
  • Кат. номер: 2500602200160

Advantage Комплектът за металдетектинг е отличен избор за всеки търсач на съкровища и представлява комбинация от качествени продукти, които правят хобито още по-приятно. Ето какво включва комплектът:

  1. ПИН-ПОЙНТЕР PULSEDIVE POINTER (240лв.): Това е пинпойнтер, който помага за лесното откриване на метални обекти в земята или на плажа. Има функция за вибрация и звук, което улеснява намирането на целите.

  2. Nokta Makro торба (30х25см.) (25лв.): Просторна и удобна торба, предназначена за съхранение на металотърсача и аксесоарите му.

  3. Кобур за пинпойнтер (25лв.): Кобурът позволява удобно носене на пинпойнтера, като го осигурява близо до тялото и го предпазва от изгубване.

  4. РЪЧЕН PREMIUM DIGGER - 19CM. (58лв.): Това е ръчен инструмент с дължина 19 см, предназначен за изкопаване на метални обекти от земята.

  5. Nokta Makro шапка (20лв.): Шапката с лого на марката е стилно и практично допълнение към екипировката на търсача.

Общата стойност на комплекта е 368лв., но при закупуването му, спестявате 30%, което го прави още по-изгоден.

Този комплект е идеален подарък за всеки, който се интересува от металдетектинг, и ще го зарадва със стилни и полезни аксесоари за търсене на съкровища. Всички продукти са изработени от качествени материали и са създадени, за да предоставят комфорт и удоволствие при търсенето.

 
368,00 лв. 260,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 260,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане