Металотърсач Garrett GARRETT GTI 2500 Mega с 2 сонди

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200129-mega

Garrett GARRETT GTI2500 Mega ULTIMATE e с 2 търсещи глави - базовата сонда 24см DD концентрична и допълнителна търсеща глава EXCELERATOR II 45см./18"/ DD с безплатен протектор.

Garrett GTI 2500 е легендата при първокласните металотърсачи. След няколко промени, вече се предлага с новия софтуер - 7-ма версия. 

С допълнителната търсеща сонда EXCELERATOR II 45см./18"/ DD, GARRETT GTI 2500 Mega работи значително по-добре в минерализирани почви. Особенно при търсене на по-големи метали. Допълнителната сонда увеличава дълбочината с 20-30% в зависимост от почвата и големината на метала.

С този софтуер металдетекторът Garrett GTI 2500 се справя по-добре в по-минерализираните почви, в сравнение с предишнити варианти. Има добра дискриминация на металите на базата на DSP процесор. 

Интересна функция на GARRETT GTI2500 Mega ULTIMATE. Индентификацията на откритите метални предмети се отразява на дисплея, който разполага с 24 сегмента. Това позволява на потребителя да получи визуално представяне за типа или характеристиките на откритите обекти.

Освен визуалната индикация, GTI2500 Mega ULTIMATE има и звукова дискриминация. Системата издава различни звукови сигнали, които се отличават в зависимост от металния предмет. Това позволява на потребителя да получи аудиофиделна обратна връзка и да различава между различни типове метали, основани на звуковите сигнали. Наличието на 3 различни звукови сигнала допълнително подобрява възможността за разпознаване и идентификация на металните предмети.

GARRETT GTI 2500 разполага с дисплей, който включва секция, показваща информация за големината и дълбочината на засечените метални предмети. Това е полезна функция, която позволява на потребителя да получава визуална обратна връзка за свойствата на откритите обекти. Информацията за големината и дълбочината може да помогне на потребителя да определи какъв тип предмет е засечен и на каква дълбочина се намира, което може да бъде полезно при търсенето на конкретни обекти.

 

Характеристики:

- Ръчен и овтоматичен грунд баланс

- 24см концентрична водонепроницаема сонда

- Изход за слушалки

- 3 различни звукови сигнала

- Телескопична щанга

- Тегло 1.8кг

- Честота на работа от 7.2 KHz 

- индикатор за състоянието на батериите

- Захранване 8АА батерии

 

GTI 2500 има 6 готови програми за търсене: 

- Coins - монети

- Zero - All metal

- Jewelry - бижута

- Relics - големи метали

- Non Motion (All Metals) - режим без движение

- Custom Discrimination - потребителски настройки

 

Менюто включва следите настройки: 

 

- Sensitivity - чувствителността може да се променя

- Threshold - настройка прага на звука 

- Frequency избор на работна честота с цел избягване на смущения 

- Volume настройка силата на звуковия сигнал 

- Salt Elim - елиминиране влиянието на соления пясък на плажа 

- Tone настройка честотата на звуковия сигнал 

- Tone ID - включва или изключва на тоналната дискриминация на металите 

- Backlight - включване и изключване на подсветката на дисплея

- Rechargable bat. - вкл. се ако се използват акумулаторни батерии. - бутон "LAST MODE" - за бързо превключване между последните 2 използвани програми. 

GARRETT GTI2500 е подходящ за търсене в много различни условия, в зависимост от конкретните нужди. Основен момент при търсенето с този метал детектор е търсещата сонда , с която се ползва.

С базовата сонда 24см., с която е окомплектован е неподходящо за се търси в силно минерализирани терени, ето защо се препоръчва ползването на търсещи сонди тип DD/вижте окомплектовките, които предлагаме/.

С него може да работите сам, за разлика от търсенето с пулс-индукцонните рамки, при които са нужни поне двама души и просвет между скали, жрасти или дървета минимум 3м - разтояние при, което е възможно двама души да носят рамката.

При кантара това не е ограничително условие, защото може да се носи от един човек, а в същото време монетара може да се ползва и за дълбочинно търсене. За това четете още в комплекта, който предлагаме тук.

 

КОПЛЕКТА GTI2500 ВКЛЮЧВА:

1. Металотърсачът GARRETT GTI2500 + 24см. сонда IMAGINING и допълнителна търсеща сонда EXCELERATOR II 45см./18"/ DD с безплатен протектор.

2. DVD с филм за ползването на металотърсачът

 

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

2 600,00 лв. 2 199,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 199,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане