Скенер Nokta Invenio PRO PACKAGE с 3 сонди

 • Марка: Nokta металдетектори
 • Кат. номер: 2500102200066

Invenio от Nokta е умна система за детектори, която е проектирана с възможност за бъдещо усъвършенстване и интеграция с различни типове металотърсачи за хоби, включително детектори за монети, реликви и за самородно злато.

Системата на Invenio базира на металотърсача Nokta Impact, но въвежда уникален начин за обработка на засечената информация. Това е резултат от години на задълбочени проучвания и инженерни разработки, които са довели до първата световна система за умни детектори и изображения - Invenio. Технологията и ноу-хау, използвани в Invenio, са обект на 3 различни патента, притежание на Nokta.

Една от ключовите функции на Invenio е IPTU сензорът (интегрирано устройство за позиционно проследяване). Този сензор, разработен от Nokta Makro, използва интегрирани сензори, които проследяват движението на търсещата бобина в точно и определят нейното местоположение и височина над земята. С помощта на сензора IPTU потребителят може да следва началните и крайните точки на сканираната зона и да види разположението на откритите цели. Също така, той позволява определяне на ширината и дължината на сканираната област, дълбочината и формата на целевата линия, както и размерите на откритите обекти.

Invenio е революционен продукт в областта на металотърсачите и предоставя на потребителите по-интелигентни и точни данни за засичане, което прави търсенето на съкровища и артефакти още по-интересно и успешно.

Технологията на новия металотърсач на Nokta предлага редица впечатляващи нововъведения и функции:

 1. Универсалност: Този металотърсач е предназначен да бъде многофункционален и да се използва за различни видове търсения, като откриване на дълбоки съкровища, кешира, монети, реликви и земни аномалии. Той е способен да търси и подземни пещери, тунели и други кухини, което го прави перфектен за всички, които търсят разнообразие от обекти под земята.

 2. Изкуствен интелект: Този металотърсач използва изкуствена невронна мрежа, което му позволява да предоставя изключителни изображения на формата на откритите обекти, както и индикации за дълбочина чрез използване на адаптивни алгоритми за учене. Това улеснява и усъвършенства търсенето, като предоставя по-подробна и точна информация за целите.

 3. Дискриминация и възможности за разкриване: Металотърсачът разполага с отлична дискриминация, което означава, че можете да откривате само сигналите, които искате, и да избягвате нежелани метали. Това спестява време и усилия при копаенето.

 4. Висока производителност и добра дълбочина: Металотърсачът е проектиран да достига висока производителност и да открива дълбоки съкровища, които други детектори не могат да засекат.

 5. Бърза скорост на възстановяване: Способността за бързо възстановяване на сигналите позволява на този металотърсач да открива обекти, които са били пропуснати от други метални детектори. Това означава, че можете да бъдете по-ефективни и да откривате повече обекти по-бързо.

Техническите характеристики на металотърсача Invenio на Nokta включват:

 1. Режими на работа:

  • 3 режима за търсене на движения: "Всички метални", "Бързи" и "Дълбоки".
  • 3 режима за търсене без движение: "Basic" (основен), "Expert" (експертен) и "Ground Anomaly & Cavity" (земни аномалии и празнини).
 2. Архив:

  • Металотърсачът позволява записване на всички 3D графики и екранни снимки и прехвърлянето им на компютър, ако е необходимо.
 3. Многоезичност:

  • Invenio поддържа 17 езика, включително български, английски, немски, гръцки, турски, френски, италиански, руски, арабски, испански, китайски, персийски, сръбски, румънски, холандски, португалски и полски.
 4. Безжична връзка:

  • Металотърсачът се свързва безжично чрез 2,4 GHz с търсещата сонда. Освен това потребителите могат да използват допълнителни 2,4 GHz безжични слушалки, ако предпочитат такава опция.
 5. Вибрация:

  • Потребителите могат да активират функцията за вибрация, която ще улесни откриването на целите, особено за хора с увреден слух или в шумни среди.
 6. Онлайн актуализации на софтуера:

  • Металотърсачът може да бъде актуализиран чрез USB връзка с компютър, което позволява потребителите да са в крак с последните версии на софтуера и да използват възможностите на устройството напълно.
 7. Светлинни индикации:

  • Invenio разполага с LED подсветка на екрана и фенерче за осветление на зоната за сканиране, което позволява на потребителите да продължават търсенето си и при слаба осветеност или през нощта.

 

Ето спецификациите на металотърсача Invenio Pro:

 • Операционна система: Вградена Linux система с графичен процес OPEN GL.
 • Сензор IPTU (интегрирано позиционно устройство за проследяване) за точно измерване на движенията на търсещата бобина.
 • Принцип на работа: VLF (Very Low Frequency).
 • Работна честота: Invenio Pro предлага три работни честоти - 5kHz, 14kHz и 20kHz, които могат да бъдат избирани от потребителя в зависимост от условията на терена и типа метал, който се търси.
 • Аудио честоти: Металотърсачът разполага с регулируеми аудио честоти от 150 Hz до 700 Hz, които позволяват потребителят да променя звуковия сигнал в зависимост от предпочитанията си.
 • Железен аудио: Присъствието на желязо може да бъде отчетено с аудио сигнал, който показва наличието на железо в земята.
 • Режими на търсене: Металотърсачът предлага три режима на търсене без движение (основен, експертен и за разпознаване на земни аномалии и кухини) и три режима на търсене с движение (за всички метали, бързо търсене и дълбоко търсене).
 • Прекъсване на тона: Потребителят може да настрои тоновете на сигналите в зависимост от предпочитанията си.
 • Филтър с пропорции: Металотърсачът разполага със специален филтър, който позволява на потребителя да настройва пропорциите на сигналите и така да избира кои метали да открива и кои да филтрира.
 • Езици: Invenio Pro поддържа 17 езика, включително български, английски, немски, гръцки, турски, френски, италиански, руски, арабски, испански, китайски, персийски, сръбски, румънски, холандски, португалски и полски.
 • Баланс на земята: Металотърсачът предлага автоматичен, ръчен и проследяващ баланс на земята, което позволява потребителят да се справи с различни типове терени и условия на земята.
 • Pinpoint: Възможност за точно определяне на местоположението на целите в земята.
 • Честотна промяна: Възможност за промяна на работната честота за адаптиране към различни условия на терена и типове метали.
 • Настройка на чувствителността: Възможност за регулиране на чувствителността на металотърсача от 01 до 99, което позволява на потребителят да оп
 • Вибрация: Металотърсачът разполага с функция за вибриране при откриване на целта, което е полезно за потребители с увреден слух или в шумни среди.

 • Идентификационен номер на целта: Възможност за идентифициране на целта с номер от 00 до 99, което помага за бърза и лесна дискриминация на различните метали.

 • Търсещи рулони Invenio Pro: Металотърсачът е съвместим с различни водоустойчиви DD търсещи рулони с размери 28х18см, 40х35см и 56х49см, които позволяват да се избира подходящият рулон за конкретните нужди и условия на търсене.

 • Дисплей: Nokta INVENIO Pro разполага с 7-инчов TFT екран с резолюция 800x480 пиксела и 18-битов RGB цветове, което предоставя ясна и подробна визуализация на информацията.

 • LED фенерче и Backlight: Наличието на LED фенерче и подсветка на дисплея позволява да се търси и в тъмни условия или през нощта.

 • Тегло: Металотърсачът има системна кутия с тегло 1,7 кг (с включена батерия от 5500 mAh), а валът и дръжката допълнително весят 2,4 кг. Дължината на металотърсача може да се регулира от 121 до 152 см.

 • Батерия: Инвенио Pro използва литиево-полимерни батерии с различни капацитети - 7.4 V 5400 mAh за батерията на шахтата и 7.4 V 5500 mAh за системната кутия. Резервна батерия на системната кутия с капацитет 7.4 V 950 mAh е също включена.

 • Доставка: Металотърсачът Nokta INVENIO Pro се предлага от официалния представител на Nokta за България, което гарантира автентичността и поддръжката на продукта.

 

В Nokta INVENIO ПРО пакет са включени следните аксесоари:
1 - Работното устройство - контролна кутия с електрониката
2 - Дръжка - стик
3 - IPTU Сензор
4 - INV40 Търсеща сонда
5 - INV56 Търсеща сонда
6 - INV28 Търсеща сонда
7 - Слушалки
8 - Чанта за работното устройство
9 - Резервна батерия 9500mAh LiPo Battery
10 - AC Зарядно
11 - Car Зарядно
12 - USB Кабел
13 - Каишка за носене / лента за носене / Бънджи
14 - Болтове и гайки
15 - IPTU Sensor Транспортна чанта
16 - Протектори
17 - Сенник за да предпазва от слънчеви отблясъци
18 - INV56 Транспортна чанта
19 - Waterproof (IP67) Транспортен куфар

19 000,00 лв. 16 500,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16 500,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!