Fisher GEMINI 3 - Дълбочинен металотърсач

  • Марка: Fisher металдетектори
  • Кат. номер: 2500100300218

Gemini3 от Fisher е типичен приемо-предавателен дълбочинен металотърсач, известен още като металотърсач "КАНТАР".

Този металотърсач е идеален за откриване на дълбоко заровени големи метали в различни типове почва - от леки до средно оръдени.

С направление за дълбоки сигнали, Gemini-3 има широк обхват от приложения, от търсене на злато до локализиране на тръби и кабели. Gemini-3 служи за различни аспекти на златотърсачеството. Фактиически най- ранните детектори, разработени от Fisher са основно геофизични инструменти за засичане на подповърхностни депозити на минерали. За разработването на пясъци Gemini-3 може да бъде използван за засичане на струпвания на черен пясък (магнетит и др. минерали), които благодарение на високото специфично земно притегляне често са асоциирани със струпванията на злато. Настройте детектора в райони с по- малко черен пясък и тогава започнете търсене. Сигналите обикновено ще бъдат не толкова резки, като тези от металите, но ще имат по- плавни преходи. След като един или повече от тези райони са локализирани, те могат да бъдат проучени чрез разкопки или чрез търсене за късове злато с детектор като Gold Bug. Gemini-3 може да се използва за локализиране на проводими жили. Може да бъде използван в стандартния и широкосканиращия режим. Когато набелязания район се пресича, сигналите се генерират чрез промени в подпочвената проводимост. Генерираните сигнали са често неочаквани, отколкото резки. Те само показват, че съществува аномалия на това място и че трябва да бъде проучвано по- нататък. Много неща могат да генерират аномалии, включително скъпоценни жили, соли, нестопански минерали, фалшиви зони и контрастни геологични минерали с различно съдържание на вода. Gemini-3 е най-новата версия на утвърден стандарт в областта на откриването на дълбоко заровени обекти.

Този металотърсач се отличава със своята висока ефективност при намиране на предмети, които се намират на голяма дълбочина под земната повърхност. Благодарение на своите напреднали технологии и дизайн, Gemini-3 е признат като надежден инструмент за търсене на скрити или дълбоко заровени метали.

ПРИЕМАТЕЛ

Честота на работа: 81.92 kHz + .005%

Батерии: 8 each AA (NEDA 15)

Headset Impedance: 600 ohms (mono) 8 ohms (stereo)

Тегло 3 lbs. (1.36 kg)

Чувствителност: Normal: 400 uV typical High: 8 uV typical

Сигнал: 110 dB

Размери: 11 1/2” x 9” x 3” (29 x 23 x 7.6 cm)

Operating Temperature: -10°F to +120°, (-23°C to +48°C) depending on batteries used

Общо тегло: 5.5 lbs. (2.5 kg) - (without handle accessory, ground plate assembly & op manual)

Total Shipping Weight: 6.75 lbs. (3 kg) - (including only ground plate assembly and operating manual)

ПРЕДАВАТЕЛ

Температура на работа: -10°F to +120°, (-23°C to +48°C)

Работна честота: 81.92 kHz + .005%

Батерии: 8 each AA (NEDA 15)

Тегло: 2.5 lbs. (1.1 kg)

Размери: 11 1/2” x 9” x 3” (29 x 23 x 7.6 cm)

 

 

1 600,00 лв. 1 390,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 390,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане