WS6 слушалки за Металотърсач XP Deus 2

  • Марка: XP металдетектори
  • Кат. номер: 2500100100481

Металотърсач-безжични слушалки за XP Deus 2

Комплекта Включва:

  1. WS6 металотърсач-безжични слушалки: Предоставящи ви свобода на движение и кристално чист звук, тези безжични слушалки са идеалния спътник за вашите търсачески приключения.

  2. USB Кабел с 1 извод - за превсталиране на софтуера и зареждане на слушалките: Практичен USB кабел, обогатяващ вас с възможност за преинсталиране на софтуера и зареждане на слушалките ви. Обърнете внимание, че този кабел е с 1 извод.

За удобство при зареждане можете да използвате зарядното на телефона си, което има изходяща мощност поне 2000mAh.

Този минималистичен комплект е насочен към вашата леснота и комфорт, като същевременно ви осигурява важните функции за успешните ви търсачески пътешествия.Благодарение на новата технология на XP, а именно FMF® (Fast Multi Frequency), апаратите от серията Deus II са перфектен ибор на търсене както на суша, така и под вода до цели 20 метра.

Новите модели металотърсачи на френската марка ви предлагат търсене на много честоти в едно и също време, както Ви дават избот да изберете конкретни честоти за робота от 4 до 45 kHz.

От 2010 година метал детекторите на XP се славят освен с прецизната си работа, също така и с безжичната си връзка, която сама по себе си е създадена от Френската марка. След като търсещата сонда, дистанционното управление, слушалките и опционалният пинпоинтер са сдвоени (пинпойнтера не е включен комплекта), те комуникират помежду си безжично и без забавяне, използвайки патентована XP система за радио протокол. 

Това означава, че сигналите, генерирани от търсещата сонда, бързо се предават към слушалките без никакво забавяне, което дава на DEUS II несравнима скорост и точност. 

Програми:
DEUS II има предимството да предлага широка гама от програми, подходящи за всякакви условия на земята и търсене.

12 фабрични програми + 12 потребителски програми

12-те фабрични програми предлагат голямо многообразие от комбинации подходящи за различните ситуации подводата и на суша, при които земната минерализация е различна, както и замърсяването с железни не цветни боклуци. 

На базата на фабричните програми можете да си направите Ваши 12 програми, които да ползвате, когато прецените.

Спецификации:

-FMF® Бърза едновременна многочестотна технология

-Ултра-ефективна схема

-Напълно безжичен (не Bluetooth)

-Проектиран за суша, плаж и под вода, както сладка, така и солена вода

-Идентификационните номера ID на целта са ясно показани

-Подобрен аудио интерфейс: Избор от звукови тонове, четири усилени аудио изхода, многолентов еквалайзер, регулируем на всеки изход: високоговорител, безжични и кабелни слушалки, слушалки с костна проводимост

-USB обновяване на софтуера

-Гаранция: 5 години 

750,00 лв. 682,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 682,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане