Металотърсач Teknetics Patriot 13Khz

  • Марка: Teknetics металдетектори
  • Кат. номер: 2500100400154

Металотърсачът Teknetics Patriot е един от най-оптималните избори в средния клас на металотърсачи. Той се сравнява с Fisher F70, но има предимство, тъй като включва 28-сантиметрова двойно DD сонда в комплекта си. Това предоставя изключителни предимства при търсене в по-минерализирани почви, които са обичайни в България.

Teknetics Patriot работи на 13 Khz, което го прави подходящ за търсене на монети, самородно злато търсене по плажа и търсене да по-големи метали. Има опцията за лека промяна на честотата в случай на смущения от друг металотърсач на такава чистота или други смущения. 

Teknetics Patriot се отличава с подходящост за работа в минерализирани почви, благодарение на наличието на функция за грунд баланс. Дисплеят постоянно показва нивото на минерализация, както и фазата на земята при грундирането му. Тази информация е изключително полезна при търсене в силно минерализирани почви, тъй като помага на потребителя да се адаптира към различните условия и да постигне по-добри резултати.

Металотърсачът е изключително икономичен в използването на енергия и може да работи с 4 батерии от 1,5 волта, осигурявайки до 30-40 часа работа в зависимост от условията и качеството на батериите. Възможно е също така да се използват акумулаторни батерии, но в този случай времето за работа може да бъде по-късо.

Важна екстра на металотърсачът е, че има възможност за промяна на скоростта на търсене. Тази опция е много важна защото, ако търсите в силно замърсени места трябва да увеличите скоростта на възстановяване на апарата, а в случай на по-дълбоко търсене, когато условията позволяват тогава е хубаво скоростта на възстановяване да бъде намалена. 

Технически спецификации:

- стандартна търсеща сонда11-inch/28см. DD

- батерии 4x AA (not included)

- контрол на звука

- индикатор за батериите

- Target ID

- аудио 8 тона

- режим - пинпойнтер

- режим дискриминация възможност за настройка

- настройка на чувствителността

- работна честота13 kHz

- дълбочинен индикатор- 4-segment

- дължина: от 43.5 inches до 52.5 inches (110 cm to 133 cm)

- извод за жак за слушалки

- Ground Balance

- тегло 2.9lbs (1.3 kg)

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

- 5 години гаранция

1 190,00 лв. 970,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 970,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане