Металотърсач Garrett AT PRO International и подаръци

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200044

Металотърсачът Garrett AT Pro предлага някои полезни функции и възможности, които го правят предпочитан избор за много търсачи в България. Ръчният баланс на земята позволява на потребителя да настрои металотърсача според специфичните условия на почвата, осигурявайки по-стабилна работа и по-добра дискриминация на металите.

Наличието на 28см DD търсеща сонда предоставя добър обхват и дълбочина на откриване. Това е предимство при търсене на различни метални обекти.

Идентификацията на металите чрез ID и разширената скала за определяне на черните, магнитни сигнали (ID 0-40) осигурява допълнителна информация и помага на потребителя да различава и класифицира различните типове метали, което може да бъде полезно при търсенето.

Моделът Garrett AT PRO съществува в модификацията International, която е специално съобразена с предпочитанията и нуждите на европейския пазар. Това включва настройки и функции, които отговарят на специфичните условия за търсене и културни предпочитания на европейските потребители. Моделът International на Garrett AT PRO предлага оптимизирани настройки за откриване на метали, които са идеални за използване в Европа и отговарят на начина на търсене в стария континент.

Garrett AT PRO International е подходящ за търсене на съкровища както при дъжд, така и при нормални условия. Той е също така подходящ за търсене на плажа и може да се използва под вода до 3 метра. Това го прави високо функционален металотърсач, подходящ за различни среди и условия на търсене.

Можете да ползвате, както базовия режим на търсене, така и PRO режимът за дискиринация на сигналите за по-напредналите.

За да се ползва под вода има няколко условия, които трябва да бъдат стриктно съблюдавани: да се ползват специални противоводни гелове, да се затваря тапата на слушалките, ако са извадени, да се изплаква със сладка чиста вода след като е ползван и да не се ползва под вода, ако температурата на водата е под 8-10 градуса по целзии.

Основни характеристики:

- Базов и професионален аудио режими - Стандартния режим осигурява основните добре познатата звукова дискриминация с но-висок тон за черните метали и по-нисък за цветните. По-взискателните потребители с опит биха използвали възможностите на РЕЖИМА ПРО /PRO MODE/ за изследване на обекта - вид, дълбочина, големина и т.н.

- Перфектна сепарация на сигналите - голяма скорост на търсене - възможност за определяне на ценните сигнали от боклуците и замърсяванията с черни метали.

- Pro Mode Audio™ - Пропорционален Audio и Tone характеристики позволяват на потребителя да чува характеристиките на сигнала както в True All-Metal Mode - при което апарата дискриминира на дълбочината, като в режим Всички Метали.

- Iron Audio™: възможност да супер дискриминация на нежеланите черни метали, спрямо ценните черни метали. 

- Цифрово определяне на вида на метала - Digital Target ID - от 0 до 99 Target ID - определя нивото на проводимост

- Подходящ за търсене навсякъде - на суша и под вода до 3м. Може да се използва и в условия на висока влажност. 

- Ръчен баланс на земята - гарантирано по-дълбок от апаратите с автоматичен грунд, особенни при работа в по-минерализирани терени

- Голяма резолюция на дискриминация на желязото - чрез менюто можете да определите 40 степенна скала за прецизна дискриминация на различните видове магнитни метали в зависимост от нивото но корозия и примеси. По този начин можете да разграничите боклуците от ценните сигнали.

- Fast Track™ Ground Balance - режим на автоматичен баланс

- 11инчова ДД сонда /28см./ - подходяща за търсене в силно минерализирани почви

- 15 kHz Честота на работа на апарата - висока честота

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

 
1 350,00 лв. 1 200,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 200,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане