Металотърсач Garrett ACE 400i

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200181

Garrett - ACE 400i е модел, който представлява подобрена версия на популярния металотърсач Garrett EURO ACE. Той разполага с допълнителни екстри, които се фокусират върху увеличаването на скоростта на работа и подобряването на ефективността на металотърсача. Тези допълнителни екстри помагат на потребителя да открива метални обекти по-бързо и по-лесно, осигурявайки по-голяма прецизност и надеждност при търсенето.

В компректа е включена 28х22см DD търсеща сонда/като на Garrett EURO ACE/, както и 3 безплатни аксесоара:

- протектор за търсещата сонда

- Безплатни слушалки

- протектор за електрониката от дъжд

 

Новостите в Garrett - ACE 400i са Iron Audio/звук на желязото/, Digital Target ID/ID на засечените метали/, и Frequency Adjust/настройка на честотата/

 

Основни Характеристики:

В модела Garrett - ACE 400i се включват няколко нови функции и характеристики, които подобряват опита на потребителя при търсенето на метали. Ето някои от тези новости:

- Iron Audio (Звук на желязото): Garrett - ACE 400i разполага с функцията Iron Audio, която позволява на потребителя да чува звукови сигнали, свързани с желязни обекти. Това помага да се разграничат желязни предмети от други метали и да се фокусира върху по-ценните обекти.

- Digital Target ID (ID на засечените метали): Моделът Garrett - ACE 400i разполага с функцията Digital Target ID, която предоставя цифрова идентификация на засечените метали. Това помага на потребителя да разпознае и класифицира откритите метални обекти, благодарение на числени или символни стойности, които се показват на дисплея.

- Frequency Adjust (Настройка на честотата): С Garrett - ACE 400i имате възможността да регулирате настройката на честотата. Това ви позволява да промените работната честота на металотърсача, което може да бъде полезно за справяне с електромагнитни смущения или за съвместна работа с други металотърсачи.

Тези нови функции, включени в модела Garrett - ACE 400i, добавят допълнителни възможности за разпознаване на обекти, настройки за персонализация и подобрено разграничаване на металите. Те помагат на потребителя да получи по-голям контрол и точност при търсенето на метали.

- Можете да настройвате работната естота с цел избягване на смущения

- Garrett - ACE 400i разполага с модулирано Pulse-Width аудио, което осигурява по-точно определяне на целта. Тази функция позволява на потребителя да получи детайлна информация за металните обекти, като интензитета на звуковия сигнал и продължителността на импулсите. 

- Търсеща сонда 22 x 28cm (8.5" x 11") PROformance™ тип двойно Д. Може да се потапя във вода, осигурава максимална сепарация на сигналите и дълбочина

- Увеличена дискриминация на желязото: 3x по-голяма резолюция на желязото в сравнение с ACE 250, с цел определяне на добри сигнали в дълбочина

- Питпонтинг функция 

- Notch Дискриминация

- Пет търсещи режима + Pinpoint

- Бърза скорост на възтановяване

- 8 нива на чувствителност

- Индикатор за дълбочината на метала

- Тегло - 1.27 кг.

- Батерии- 4 AA (включени)

- Лесен за работа - включи и работи

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

880,00 лв. 799,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 799,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане