Металотърсач Garrett ACE 400i Mega+ с 2 сонди и подаръци

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: garrett-ace400i-mp

Garrett ACE 400i Mega+ e с 2 търсещи глава - базовата глава 11 инча/или 28см./DD и допълнителна глава SEF 38x30см./15x12"/ DD с безплатен протектор.

С допълнителната търсеща глава SEF 38x30см. DD Garrett ACE 400i се справя по-добре при работа в минерализирани почви, като увеличава дълбочината на търсене с 20% в зависимост от големината на предмета.

Поради големия си размер сондата SEF 38x30см./15x12"/ DD не е препоръчително да се ползва в много замърсени терени.

В компректа е включена 28х22см DD търсеща сонда/като на Garrett EURO ACE/, както и 3 безплатни аксесоара:

- Протектор за електрониката от дъжд: Този протектор предоставя защита на електрониката на металотърсача от влага и дъжд. Това помага да се предотвратят евентуални повреди и да се запази работоспособността на металотърсача при неблагоприятни метеорологични условия.

- Протектор за търсещата сонда: Протекторът за търсещата сонда предпазва сондата от удари и износване. Това удължава живота на сондата и осигурява непрекъсната функционалност по време на търсене.

- Безплатни слушалки: В комплекта се включват безплатни слушалки, които ви позволяват да слушате звуковите сигнали на металотърсача през слушалките. Това осигурява по-добра концентрация и удобство по време на търсене и ви позволява да слушате сигналите без да привличате внимание в околната среда.

Тези аксесоари, включени в комплекта на Garrett ACE 400i, предоставят защита, удобство и допълнителни възможности за успешно използване на металотърсача.

Новостите в Garrett - ACE 400i са:

  1. Iron Audio (Звук на желязото): Garrett ACE 400i разполага с функцията Iron Audio, която позволява на потребителя да чува звукови сигнали, свързани с желязо. Това е полезно за разграничаване и идентифициране на желязни обекти, които са често срещани в околната среда.

  2. Digital Target ID (ID на засечените метали): Моделът ACE 400i разполага с функцията Digital Target ID, която предоставя цифрова идентификация на засечените метали. Това позволява на потребителя да види и разбере какъв вид метал е бил открит, благодарение на числени или символни стойности.

  3. Frequency Adjust (Настройка на честотата): Garrett ACE 400i има възможност за настройка на работната честота. Това позволява на потребителя да променя честотата на работа на металотърсача, което може да бъде полезно в условия на електромагнитни смущения или при състезания, където се използват други металотърсачи.

Тези нови функции в модела Garrett ACE 400i, като Iron Audio, Digital Target ID и Frequency Adjust, предоставят допълнителна функционалност и удобство при работа с металотърсача. Те помагат на потребителя да разграничава металите, да идентифицира засечените обекти и да настройва прибора според конкретните условия и предпочитания.

Основни Характеристики:

- Iron Audio: позволява на търсача да чува дискириминираните железни метални сигнали  

- Digital Target ID - число на металите: от 0 до 99 стойност

- по-висока работна честота (10 kHz) осигурява по-добра чувствителност при засичане на малки метали със средни и ниски ID стойности, като злато например

- Можете да настройвате работната естота с цел избягване на смущения

- Стяги за пръта, с което ной става по-устойчив

- Търсеща сонда 22 x 28cm (8.5" x 11") PROformance™ тип двойно Д. Може да се потапя във вода, осигурава максимална сепарация на сигналите и дълбочина  и допълнителна сонда SEF 38x30см./15x12"/ DD с безплатен протектор

- Име модулирато Pulse-Width аудио: по-точно определяне на целта

- Увеличена дискриминация на желязото: 3x по-голяма резолюция на желязото в сравнение с ACE 250, с цел определяне на добри сигнали в дълбочина

- Питпонтинг функция 

- Бълза скорост на възтановяване

- Notch Дискриминация

- Пет търсещи режима + Pinpoint

- 8 нива на чувствителност

- Индикатор за дълбочината на метала

- Тегло - 1.27 кг.

- Батерии- 4 AA (включени)

- Лесен за работа - включи и работи

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

1 080,00 лв. 880,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 880,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане