Металотърсач Garrett ACE 300i Mega+ с 2 сонди

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200198-mp

Garrett ACE 300i Mega+ e с 2 търсещи бобини - базовата бобина 25 x 18cm (10" x 7") PROformance и допълнителна бобина SEF 38x30см./15x12"/ DD с безплатен протектор.

С допълнителната търсеща сонда SEF 38x30см./15x12"/ DD Garrett ACE 300i се справя значително по-добре при работа в по-минерализирани почви, като увеличава дълбочината на търсене с 20% в зависимост от големината на предмета.

голямата сонда SEF с размери 38x30см./15x12" DD, поради своя големи размер, може да бъде по-чувствителна към замърсените терени. При работа в много замърсени терени, където има много метални отпадъци или други сметки, голямата сонда може да получава повече нежелани сигнали или да бъде затруднено разграничаването на целите.

В такива условия е възможно базовата сонда с размери 25см. х 18см. PROformance да е по-подходяща, тъй като по-малката й площ на покритие може да даде по-добра фокусираност и по-малко смущения от околните метални предмети.

Все пак, изборът на сонда зависи от конкретните условия на терена, предпочитанията и опита на потребителя. При съмнения или несигурност, винаги е препоръчително да се консултирате с производителя или специалист в областта, който може да ви предостави подходящи препоръки за избора на сонда спрямо условията, в които ще работите.

Това е новия модел на Garrett - ACE 300i, който е един усъвършенстван Garrett EURO ACE, с допълнителни екстри за увеличаване на скоростта на работа, а от там и ефективността на металотърсача, като цяло.

Разликите на Garrett - ACE 300i спрямо  Garrett - ACE 400i се изразяват в следното:

-  Garrett - ACE 300i няма Iron Audio, което да се включва на всяка програма, но го има в програма Zero-Disc

-  Garrett - ACE 300i работи на честота 8 kHz, докато ACE 400i работи на 10 kHz

-  Garrett - ACE 300i е окомплектован с търсеща сонда 25 x 18cm (10" x 7") концентрична, докато ACE 400i идва окомплектовано с 28см.DD търсеща сонда

 

В компректа е включена 25 x 18cm (10" x 7") PROformance DD търсеща сонда и допълнителна сонда SEF 38x30см./15x12"/ DD с безплатен протектор, както и 3 безплатни аксесоара:

- протектор за електрониката от дъжд

- протектор за търсещата бобина

- Безплатни слушалки

Новостите в модела Garrett ACE 300i:

  1. Iron Audio: Функцията Iron Audio позволява на потребителя да чува звуков сигнал, свързан с наличието на желязо. Това помага на потребителя да разграничава желязни предмети от други метали и да се фокусира върху целите, които го интересуват. Функцията Iron Audio е особено полезна при работа в замърсени терени, където има много желязни отпадъци.

  2. Digital Target ID: ACE 300i предлага Digital Target ID, който предоставя числова идентификация на засечените метали. Това ви позволява да видите на дисплея стойности от 0 до 99, които ви помагат да определите типа на металния обект. Това ви дава възможност да отличавате между различни метали и да се фокусирате върху целите, които ви интересуват.

  3. Frequency Adjust: ACE 300i разполага с функцията Frequency Adjust, която позволява на потребителя да променя настройката на честотата. Това може да бъде полезно, когато се работи в близост до други металотърсачи или в условия, където има електромагнитни смущения. Промяната на честотата може да помогне за намаляване на интерференциите и повишаване на стабилността на детекцията.

Тези нови функции и възможности на Garrett ACE 300i го правят по-продуктивен и удобен за използване при търсенето на метални обекти.

Основни Характеристики:

- по-висока работна честота (8 kHz) осигурява по-добра чувствителност при засичане на малки метали със средни и ниски ID стойности, като злато например

- Стяги за пръта, с което ной става по-устойчив

- Можете да настройвате работната честота с цел избягване на смущения

- Име модулирато Pulse-Width аудио: по-точно определяне на целта

- Търсеща сонда 25 x 18cm (10" x 7") PROformance. Може да се потапя във вода, осигурава максимална сепарация на сигналите и дълбочина  и допълнителна сонда SEF 38x30см./15x12"/ DD с безплатен протектор

- Увеличена дискриминация на желязото: 3x по-голяма резолюция на желязото в сравнение с ACE 250, с цел определяне на добри сигнали в дълбочина

- Бърза скорост на възтановяване

- Питпонтинг функция 

- Notch Дискриминация

- Пет търсещи режима + Pinpoint

- Индикатор за дълбочината на метала

- 8 нива на чувствителност

- Тегло - 1.27 кг.

- Батерии- 4 AA (включени)

- Лесен за работа - включи и работи

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

920,00 лв. 710,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 710,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане