Металотърсач Garrett ACE 200i и подаръци

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200204

Garrett ACE 200i е един от най-новите модели на Garrett, който е значително подобрение на предходния модел, ACE 150. Той включва допълнителни функции и екстри, които увеличават скоростта на работа и, съответно, ефективността на металотърсача като цяло.

ACE 200i предлага по-бърза реакция на целите и по-голяма чувствителност към малки метални предмети. Това ви позволява да търсите по-бързо и по-ефективно. Освен това, металотърсачът разполага с регулируема чувствителност и предварително зададени режими, които улесняват и ускоряват превключването между настройките според нуждите ви и условията на терена.

В същото време, ACE 200i запазва лесната и интуитивна употреба, която е характерна за моделите на Garrett. Това го прави идеален за начинаещи металодетектористи, които искат ефективност и удобство при работа с металотърсач.

Разликите между Garrett ACE 200i и Garrett ACE 150 са следните:

  1. ID на засечените метали: Garrett ACE 200i разполага с ID система, която предоставя числови стойности от 0 до 99 за идентификация на различните метали. Това ви помага да разпознавате типа на засечените обекти и да ги отличавате едни от други.

  2. Iron Audio и програма Zero-Disc: ACE 200i включва функцията Iron Audio, която ви позволява да различавате и анализирате звуковите сигнали, произведени от желязо и други нежелани метали. Това ви помага да се фокусирате върху интересуващите ви обекти и да избягвате нежеланите. Програмата Zero-Disc ви дава възможност да настроите дискриминацията на железо и отхвърлянето на нежеланите сигнали.

  3. Заключващи стяги: Garrett ACE 200i разполага със заключващи стяги на отделните части на стика, подобно на модела AT Pro. Това ви дава възможност да закрепите и стабилизирате металотърсача по ваше желание и да го пренасяте удобно и сигурно по време на използване.

Тези допълнителни функции и характеристики правят Garrett ACE 200i по-разностранен и подобрен модел спрямо предшественика си, ACE 150.

Основни Характеристики:

- Digital Target ID - число на металите: от 0 до 99 стойност

- Стяги за пръта, с което ной става по-устойчив

- Име модулирато Pulse-Width аудио: по-точно определяне на целта

- Търсеща сонда 23см. х 16,5см. PROformance сонда. Може да се потапя във вода, осигурава максимална сепарация на сигналите и дълбочина

- Увеличена дискриминация на желязото, с цел определяне на добри сигнали в дълбочина

- 4 нива на чувствителност

- 3 работни режима

- Индикатор за дълбочината на метала

- Тегло - 1.27 кг.

- Лесен за работа - включи и работи

- Батерии- 4 AA (включени)

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

490,00 лв. 450,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 450,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане