Металдетектор Garrett ACE 200i Mega+ с 2 сонди

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200204-mp

Металотърсача Garrett ACE 200i Mega+ получавате две търсещи сонди - базовата сонда с размери 23см. х 16,5см. PROformance и допълнителната сонда SEF с размери 38x30см./15x12" DD, към която получавате безплатен протектор.

Допълнителната търсеща сонда SEF с размери 38x30см./15x12" DD значително подобрява работата на Garrett ACE 200i в по-минерализирани почви. Тя позволява увеличение на дълбочината на търсене с до 20% в зависимост от размера на предмета. Това означава, че можете да откривате по-дълбоко разположени обекти и по-големи предмети с по-голяма ефективност, особено в терени с висока минерализация. Тази сонда ви предоставя по-широко покритие и възможността да изследвате по-голяма площ за по-кратко време. С безплатния протектор за сондата можете да я защитите от удари и износване, продължавайки да я използвате дълго време.

Поради своя голям размер, допълнителната търсеща сонда SEF 38x30см./15x12" DD не се препоръчва за използване в много замърсени терени. Поради своята площ на покритие, тази сонда може да събира повече сигнали от околния метал или минерализацията на почвата, което може да доведе до по-голям брой фалшиви сигнали или затруднение при точната идентификация на целите.

В случай че работите в много замърсени терени, с базовата сонда с размери 23см. х 16,5см. PROformance ще имате по-добър контрол и по-голяма прецизност при търсенето на малки или дълбоко разположени предмети. Тази сонда е по-компактна и осигурява по-добра фокусираност върху целите, което е от съществено значение в условията на силна замърсеност.

Това е един от новите модели на Garrett - ACE 200i, който е един значително усъвършенстван Garrett ACE 150, с допълнителни екстри за увеличаване на скоростта на работа, а от там и ефективността на металотърсача, като цяло.

Разликите на Garrett - ACE 200i спрямо  Garrett - ACE 150 се изразяват в следното:

-  Garrett - ACE 200i и Iron Audio в програма Zero-Disc

-  Garrett - ACE 200i има заключващи стяги на отделните части на стика, както AT Pro

-  Garrett - ACE 200i има ID на засечените метали 0-99

 

 

Основни Характеристики:

- Digital Target ID - число на металите: от 0 до 99 стойност

- Стяги за пръта, с което ной става по-устойчив

- Търсеща сонда 23см. х 16,5см. PROformance сонда. Може да се потапя във вода, осигурава максимална сепарация на сигналите и дълбочина. Допълнителна сонда SEF 38x30см./15x12"/ DD с безплатен протектор

- Име модулирато Pulse-Width аудио: по-точно определяне на целта

- Увеличена дискриминация на желязото, с цел определяне на добри сигнали в дълбочина

- 3 търсещи режима

- 4 нива на чувствителност

- Индикатор за дълбочината на метала

- Тегло - 1.27 кг.

- Батерии- 4 AA (включени)

- Лесен за работа - включи и работи

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

690,00 лв. 550,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 550,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане