Металотърсач Fisher F19 Ltd

  • Марка: Fisher металдетектори
  • Кат. номер: 2500100300133

Металодетекторът Fisher F19 е значително подобрена версия на металотърсача Fisher Gold Bug Pro, като предоставя допълнителни функции и екстри, свързани с монетарското търсене, без да компрометира способностите си за откриване на самородно злато.

Fisher F19Ltd e с камофлажна краска.

Металодетекторът Fisher F19 има множество полезни функции, които го правят отличен инструмент за търсене на метални обекти. Ето някои от ключовите характеристики на този металодетектор:

-  Възможност за постоянно следене на минерализацията на почвата: Това е изключително полезна функция, която позволява на металодетектора да автоматично регулира настройките си, за да се справя с промените в минерализацията на почвата. Това подобрява стабилността и ефективността на металодетектора при работа в различни условия на търсене.

-  Пинпойнт режим: Този режим позволява на потребителя да точно определи местоположението на засечения предмет, когато е близо до него. Това улеснява точното изваждане на метални обекти от земята и спомага за бързо и точно локализиране на намерения обект.

-  Приблизителна дълбочина на предмета: Металодетекторът F19 предоставя информация за приблизителната дълбочина на засечените метални обекти. Това е изключително полезно при определяне на дълбочината на търсене и изваждането на металните предмети от земята.

-  Работа на 19 kHz: Работата на 19 kHz прави металодетектора F19 много чувствителен към различни метални обекти, включително малки или фини предмети като златни накити и монети. Тази честота на работа е избрана със съображение за оптимална производителност при търсене на различни видове метали.

При Fisher F19 имате възможност да правите автоматичен гренд с натискате на копче, както и да го коригирате с бутони + и -.

Една важна екстра на Fisher F19 е функцията за настройка на V-Break, която липсва при Fisher Gold Bug Pro. Това дава възможност да се определя ID, спрямо което можете да имате VCO, тонална дискриминация или дори сегмент за желязото, при което металотърсачът е тип мълчаливец.

Другата много полезна монетарска екстра е свързана с нивото на звука на цветните и черните метали, които могат да се регулират чрез Vol. Когато увеличавате стойностите на Vol от 1 до 10 - интензитета и на черните и на цветните сигнали се увеличават равномерно. 

При стойности от 11 до 20 - цветните се чуват силно, а черните се увеличават, като отначало са много глухи, т.е. подтиснати.

Спецификации:

- FeTone – настройка на звука, който се възпроизвежда при засичане на желязо

- Сегментна дискриминация, с регулируем обхват

- Постоянно отчитане на минерализацията на почвата – показване на количеството минерализация

- Подобрена V-Break, система за тонална дискриминация

- Статичен режим Pinpoint за точно откриване на заровения предмет с отчитане на дълбочината на заровения предмет

- Подсветка на дисплея - нива на подсветката

- Дигитален автоматичен грунд баланс с натискането на едно копче. Възможност за ръчна корекция на грунд баланса при необходимост

- Перфектна дискриминация на железа Iron & Trash

- Перфектен грунд баланс на силно минерализирани и алкални почви

- Тегло: 1.1 кг

- Работна честота: 19 kHz

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител.

- 5 години гаранция

Комплектът включва:

Fisher F19Ltd e с камофлажна краска.

Антена: 25см./10“/ елипсовидна DD водозащитена Fisher антена

Алкална батерия 9V

 

1 699,00 лв. 1 350,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 350,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане