Металотърсач Fisher F19 Mega ULTIMATE с 2 сонди

  • Марка: Fisher металдетектори
  • Кат. номер: 2500100300232-mu

Металдетекторът Fisher F19 Mega ULTIMATE e с 2 търсещи сонди - базовата сонда 10 инча/или 25см./DD и допълнителна търсеща сонда ULTIMATE 33см./13"/ DD с безплатен протектор.

Допълнителната търсеща глава ULTIMATE с размер 33см. (13 инча) DD е отлично допълнение към металодетектора Fisher F19 и го прави още по-гъвкав и ефективен за търсене на монети и други метални предмети.

Голямата DD сонда с размер 33см. е изключително подходяща за търсене в разнообразни условия и терени. С нея можете да обхождате по-големи площи по-бързо и да откривате метали на по-голяма дълбочина. Тази голяма сонда осигурява по-добра покриваемост на земята и увеличава шанса за откриване на по-големи метални обекти.

Освен това, тъй като сондата е тип DD (двойна "D" форма), тя предоставя по-стабилни сигнали в силно минерализирани почви, което я прави подходяща за работа в трудни условия.

Увеличението на дълбочината на търсене с над 20-30%.

Металотърсачът Fisher F19 е една доста подобрена версия на Fisher Gold Bug Pro, като са добавени доста екстри свърдани с монетарското търсене, като са запазени и подобрени способностите за търсене на самородно злато. 

Този металдетектор притежава и възможност за постоянно следене на минерализацията на почвата, пинпойнт режим, приблизителна дълбочина на предмета и може би един от основните предимства, е че работи на 19 kHz.

Fisher F19 се различава с Fisher F19Ltd, само по това, че е не е с камофлажна краска.

металодетекторът Fisher F19 притежава възможност за автоматичен грунд баланс (настройка на земния баланс) чрез натискане на специално копче. Тази функция позволява на металодетектора да автоматично регулира настройките си, за да компенсира влиянието на минерализацията на почвата и да осигури стабилна работа.

Освен автоматичния грунд баланс, Fisher F19 също предоставя възможност за ръчна корекция на земния баланс чрез бутони + и -. Това позволява на потребителя да прави финни настройки на грънд баланса, ако е необходимо, спрямо специфичните условия на терена.

Една важна екстра на Fisher F19 е функцията за настройка на V-Break, която липсва при Fisher Gold Bug Pro. Това дава възможност да се определя ID, спрямо което можете да имате VCO, тонална дискриминация или дори сегмент за желязото, при което металотърсачът е тип мълчаливец.

Другата много полезна монетарска екстра е свързана с нивото на звука на цветните и черните метали, които могат да се регулират чрез Vol. Когато увеличавате стойностите на Vol от 1 до 10 - интензитета и на черните и на цветните сигнали се увеличават равномерно. 

При стойности от 11 до 20 - цветните се чуват силно, а черните се увеличават, като отначало са много глухи, т.е. подтиснати.

Спецификации:

- FeTone – настройка на звука, който се възпроизвежда при засичане на желязо

- Сегментна дискриминация, с регулируем обхват

- Постоянно отчитане на минерализацията на почвата – показване на количеството минерализация

- Подобрена V-Break, система за тонална дискриминация

- Подсветка на дисплея - нива на подсветката

- Статичен режим Pinpoint за точно откриване на заровения предмет с отчитане на дълбочината на заровения предмет

- Дигитален автоматичен грунд баланс с натискането на едно копче. Възможност за ръчна корекция на грунд баланса при необходимост

- Перфектен грунд баланс на силно минерализирани и алкални почви

- Перфектна дискриминация на железа Iron & Trash

- Работна честота: 19 kHz

- Тегло: 1.1 кг

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител.

- 5 години гаранция

 

Комплектът включва:

 

Металотърсач Fisher F19 в класически цвят

Антена: 25см./10“/ елипсовидна DD водозащитена Fisher антенаи и допълнителна търсеща сонда ULTIMATE 33см./13"/ DD

Алкална батерия 9V

1 740,00 лв. 1 299,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 299,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане