Металотърсач Fisher F19 Mega+ с 2 сонди

  • Марка: Fisher металдетектори
  • Кат. номер: 2500100300232-mu

В тази окомплектовка Fisher F19 Mega+ e с 2 търсещи сонди - базовата сонда 10 инча/или 25см./ и допълнителна сонда SEF 38x30см./15x12"/ DD с безплатен протектор.

С допълнителната търсеща глава SEF 38x30см./15x12"/ DD Fisher Fisher F19 Mega се превръща в един от най-добрите с средния клас металотърсачи тип "монетар", като увеличава дълбочината на търсене с 20-30% в зависимост от големината на предмета.

Поради големия си размер сондата SEF 38x30см./15x12"/ DD не е препоръчително да се ползва в много замърсени терени.

Fisher F19 е една доста подобрена версия на Fisher Gold Bug Pro, като са добавени доста екстри свърдани с монетарското търсене, като са запазени и подобрени способностите за търсене на самородно злато. 

Fisher F19 се различава с Fisher F19Ltd, само по това, че е не е с камофлажна краска.

Металотърсачът Fisher F19 притежава множество полезни функции, които го правят много ефективен инструмент за търсене на метали. Едно от основните предимства е възможността за постоянно следене на минерализацията на почвата. Това означава, че металодетекторът непрекъснато анализира и коригира настройките си, за да се адаптира към промените в минерализацията на почвата и да осигури стабилна работа, като се намалява въздействието на минералите върху сигналите.

Освен това, металодетекторът разполага с пинпойнт режим, който е изключително полезен при точното локализиране на металните обекти след тяхното откриване. Този режим позволява на потребителя да определи точната позиция на металния предмет, което прави издирването и изваждането му от земята по-лесно и бързо.

Освен това, Fisher F19 предоставя информация за приблизителната дълбочина на металния предмет. Това е полезна функция, която дава представа за това колко дълбоко се намира обектът, което помага на потребителя да определи дали струва да продължава да търси на това място или да се концентрира върху други области.

Но едно от основните предимства на Fisher F19 е, че работи на честота 19 kHz. Тази честота е известна с висока чувствителност към ниско каратово злато и малки метални обекти. Това го прави отличен за търсене на злато и други ценни метали, които могат да бъдат пропуснати от металодетектори с по-ниски или по-високи честоти. В комбинация с постоянното следене на минерализацията на почвата, работата на 19 kHz прави Fisher F19 много ефективен инструмент за откриване на малки златни късове и други ценни предмети.

При Fisher F19 имате възможност да правите автоматичен гренд с натискате на копче, както и да го коригирате с бутони + и -.

Една важна екстра на Fisher F19 е функцията за настройка на V-Break, която липсва при Fisher Gold Bug Pro. Това дава възможност да се определя ID, спрямо което можете да имате VCO, тонална дискриминация или дори сегмент за желязото, при което металотърсачът е тип мълчаливец.

Другата много полезна монетарска екстра е свързана с нивото на звука на цветните и черните метали, които могат да се регулират чрез Vol. Когато увеличавате стойностите на Vol от 1 до 10 - интензитета и на черните и на цветните сигнали се увеличават равномерно. 

При стойности от 11 до 20 - цветните се чуват силно, а черните се увеличават, като отначало са много глухи, т.е. подтиснати.

Спецификации:

- FeTone – настройка на звука, който се възпроизвежда при засичане на желязо

- Сегментна дискриминация, с регулируем обхват

- Подобрена V-Break, система за тонална дискриминация

- Подсветка на дисплея - нива на подсветката

- Постоянно отчитане на минерализацията на почвата – показване на количеството минерализация

- Статичен режим Pinpoint за точно откриване на заровения предмет с отчитане на дълбочината на заровения предмет

- Дигитален автоматичен грунд баланс с натискането на едно копче. Възможност за ръчна корекция на грунд баланса при необходимост

- Перфектна дискриминация на железа Iron & Trash

- Перфектен грунд баланс на силно минерализирани и алкални почви

- Работна честота: 19 kHz

- Тегло: 1.1 кг

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител.

- 5 години гаранция

 

Комплектът включва:

Металотърсач Fisher F19 в класически цвят

Антена: 25см./10“/ елипсовидна DD водозащитена Fisher антена и допълнителна сонда SEF 38x30см./15x12"/ DD

Алкална батерия 9V

 

1 740,00 лв. 1 395,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 395,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане