Металотърсач Fisher Gold Bug DP и подаръци

  • Марка: Fisher металдетектори
  • Кат. номер: 2500100300102

Fisher Gold Bug PRO е по-професионалният вариант на Fisher Gold Bug, който също се отличава със своята висока ефективност при откриване на злато и други метали. Когато Fisher Gold Bug PRO е окомплектован със специалната търсеща сонда с размер 11 инча (28см), той се счита за същия като Fisher Gold Bug DP.

Тази 11-инчова търсеща сонда е отличен избор за търсене на злато и дребни метали, като предоставя голяма чувствителност и покритие на голяма площ. Fisher Gold Bug PRO с тази сонда става много подходящ за професионални потребители, които се занимават с търсене на злато и съкровища, както и за хобисти, които търсят разнообразни метални предмети.

Fisher Gold Bug DP разполага с няколко професионални функции, които го правят изключително ефективен за търсене на метали:

Професионално аудио дискриминация VCO (Voltage-Controlled Oscillator) - Тази функция предоставя аудио сигнал, който променя тона си в зависимост от типа на откритият метал. Това позволява на потребителя да различава металните обекти по звуков сигнал и да определи дали става дума за ценностно злато, сребро или други метали.

Работа в All Metal и Discrimination Mode - В All Metal режим, металотърсачът реагира на всички метални обекти без дискриминация, което може да бъде полезно за откриване на всички метали, включително и дребни или нискокаратерни.

В Discrimination режим, той позволява на потребителя да филтрира сигналите от определени типове метали, като така по-лесно избира какво да търси.
Фонна ръчна пастройка на земята с бутони + и - - Това е особено полезна функция за компенсиране на влиянието на минерализацията на почвата, което може да намали нежеланите смущения при търсенето.

Fisher Gold Bug DP е металотърсач с висока производителност, който съчетава тези функции, за да предложи надеждно и точно откриване на метали в различни условия на терена.

Fisher Gold Bug DP е наистина един от най-добрите металдетектори в средния клас и поставя нови стандарти за откриване на самородно злато в този ценови сегмент. Неговата 28см. ДД сонда го прави идеален за търсене на злато, но също така се справя отлично и като монетар.

Този металотърсач е изключително чувствителен с работна честота от 19 kHz, което го прави особено ефективен при откриване на дребни метали и злато. Той е сравнително лек и удобен за работа, което го прави подходящ за продължителни сесии на търсене без да докарва умора на потребителя.

Освен това, Fisher Gold Bug DP предлага различни режими на работа, включително "всички метали" и "дискриминация", което позволява на потребителя да избере оптимални настройки за специфичните си нужди и условия на търсене. Този металотърсач е популярен сред хобистите и професионалистите, търсещи злато, монети и други ценности.

Можете да задавате и ниво на дискриминация на металите, това го прави много надежден при откриването на реликви, накити и монети. Изключително подходящ е за откриване на малки златни късове, дори и под половин грам.

Характеристики:

- VCO професионално - работи в ALL METAL и в Discrimination MODEL, т.нар Професионално аудио

- финна ръчна настрайка на земния баланс с бутони + и -

- Работи на честота 19 kHz, която е подходяща за търсене на по-марки метали на по-дърбоко, т.е. включително и на самородно злато

- Режими- всички метали и дискриминация

- Настройка Threshold и Gain-ниво на сигнала

- Жак за слушалки

- Работи с една 9V батерия, но оптимизираната консумация позволява продължително използване

- Режим за центриране на метала - PINPOINT

- Земно трасиране и ръчна настройка на земния баланс

- Голям LCD екран с Target ID скала от 0-99 указваща типа на открития метал

- Постоянно отчитане на фазата и нивото на минерализацията на почвата

- Индикатор за дълбочина и сила на сигнала.

- Стандартно комплектован DD 28см.х19см. търсеща сонда

- Изключително лек.

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

- 5 години гаранция

1 340,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 340,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане