Makro Jeohunter 3D Dual System

  • Марка: Nokta металдетектори
  • Кат. номер: 2500102100069

Jeohunter 3D Dual System изглежда като много усъвършенстван и универсален металотърсач, подходящ за различни видове търсения, включително дълбоко търсене на метали и кухини. Неговите ключови характеристики са:

  1. Класификация на металните обекти: Металотърсачът може да класифицира засечените метални обекти в четири категории - Злато, Цветни, Стомана и Желязо. Това дава възможност на потребителя да разграничава различни видове метали, което е много полезно при откриването на ценни съкровища и различни обекти.

  2. Откриване на големи кухини: Освен търсене на метали, Jeohunter 3D Dual System може да открива и големи кухини като пещери, тунели и други обекти с по-големи размери. Това прави устройството подходящо за дълбоко търсене на големи и необичайни обекти под земята.

  3. Реално време визуализация: Засечените обекти се визуализират в реално време на дисплея на металотърсача. Освен това, устройството може да представи засечените обекти и в 2D формат, което помага на потребителя да получи по-пълна представа за тяхната локация и форма.

  4. Интуитивна работа: Jeohunter 3D Dual System е подходящ както за начинаещи, така и за професионалисти, благодарение на лесната и интуитивна работа. Това прави устройството достъпно за всички нива на опит и експертиза в металдетектинга.

  5. Подходящ за минерализирани почви: Устройството е проектирано да работи добре и в силно минерализирани почви, където други металотърсачи може да се сблъскат с трудности.

  6. Включени аксесоари: Jeohunter 3D Dual System се предлага с 3 различни търсещи глави, които покриват разнообразни нужди при търсене - от големи до по-малки обекти.

Общо взето, Jeohunter 3D Dual System изглежда като високофункционален и универсален металотърсач, който предоставя възможности за разнообразни открития и лесна работа за потребителя.

С тези търсещи сонди все едно имате 3 различни детектора в един.

- Най-голямата 100 x 60 cm (24"x39") дълбочинна търсеща сонда е идеална за търсене на метали, които са заровени преди много враме, като по този начин са създали т.нар. оксидизация около него.

- Търсеща сонда - 36 x 44 cm (14" x 17") - за общо търсене

- най-малката 21 x 31,5cm (8.5" x 12") малка търсеща сонда за търсене на монети и търсене в затворени помещения, като пещери и мазета.

Търсене на метали и кухини с 3D графики

Търсещата глава 100 x 60 cm (24'' x 39'') - дълбочинната търсеща сонда е направена за търсене на толеми метали на дълбоко. Тя не засича малки метални боклуци, като пирончета.

Тази търсеща сонда определя металите в 4 групи: Злато, Цветни метали, Стомана и Желязо

Получавате процентната вероятност кой от два метала е по-възможно да е. 

С голямата дълбочинна сонда може да се търси и кухини.

Jeohunter 3D Dual включва 3D система за дълбочинно търсене, както и практична LED система/на дръжката/ за търсене на по-плитки сигнали.

С най-малката сонда можете да търсите по стени, мазета, пещери, зидове и др.

- предоставен от официалния представител.

- 2 години гаранция

7 200,00 лв. 6 900,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 6 900,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане