Покупка на кредит на продукти от www.mdetectors.com на стойност над 100 лв. чрез TBI Credit.

АКО НЯМАТЕ НЕОБХОДИМАТА СУМА ЗА ПОКУПКАТА НА ЖЕЛАНИТЕ ОТ ВАС СТОКИ И БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ХОДИТЕ КАДЕТО И ДА Е ЗА ДА КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА КРЕДИТ, ПРОСТО ОСТАНЕТЕ НА

MDETECTORS.COM е оторизиран партньор на TBI Credit и Ви предоставят възможността да купите желания продукт на изплащане/лизинг/ на равни вноски за удобен за Вас период от 3 до 36месеца.

Процедурата е проста и бърза и ще Ви отнеме 10 мин. за подаване на документите, и 30 мин. разглеждане на молбата /при правилно попълнени документи/.

Всичко това: кандидатстване, разглеждане на молбата, одобрение и изпращане чрез куриер, може да стане дори и без да идвате до офиса ни, а само чрез интернет, без излишно да губите средства и време.

След, като сте удобрен средствата за покупката постъпват по нашата сметка от TBI Credit и Вие получавате стоката веднага след одобряването, а месечните вноски се правят към TBI Credit, по банков път или на каса.

За да ви опишем процедурата по-просто моля отделете няколко минути и прочетете до края.

Процедура:

1. Прочинане на "Често задавани въпроси" - вече го правите...

2. Изтегляне от сайта ни необходимите докмунти / Искане-декларация за потребителски кредит и  Въпросник /, разпечатване и попълването им и подписване "Вярно с оригинала" и име и фамилия.

3. Сканиране на трите /горните и копие на личната карта от двете страни/ документа и изпращането им на sales@mdetectors.com или на факс 02 931 40 70

4. Връзка на наш колега с Вас за да потвърдите и да се изяснят въпроси за някои неточности или непълноти в документите.

5. Нашия колега комплактова и праща по електронен път документите към TBI Credit  и ако всичко е точно след 15-30мин. в зависимост от натовареността имаме отговор дали сте одобрен.

6. След като сте одобрен ние Ви изпращаме изпращате файл/или по пощата/ с договора, който да разречатате в два екземпляра и заедно с копието на личната си карта подписано "Вярно с оригинала" и попълнения документа „Искане-декларация за потребителски кредит” /последните два документа вече ги имате от т.2, които сти сканирали за да ни ги изпратите в началота./. Тези документи ги изпращате чрез "ЕКОНТ" - до поискване в офисът им София-Център/не Централен офис София, а София-Чентър на ул. Цар Симеон/ 1001 София Цар Симеон, кв. Възраждане, ул. Цар Симеон №174 /или чрез пощата на адрес: София 1303, ул.Странджа 88-90, Административен Вход, Офис 1, Вивакс Груп ООД/

7. След получаване на горните документи незабавно Ви изпращаме поръчаната стока на указания от Вас адрес с подписания договор и оригинална фактура.

Лизинговите вноски ще ги плащате към  TBI Credit по банковите им сметки или на каса.

Това е!

Сега прочетете отговорите на често задаваните въпроси.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Отговарям ли на условията, за да кандидатствам за кредит? За да кандидатствате за кредит, вие трябва да сте пълнолетен български гражданин или постоянно пребиваващ чужденец с постоянни доходи или юридическо лице.
   
Как мога да изчисля месечната вноска по моя кредит и да избера срока за погасяването му, който ще бъде най-удобен за мен? Използвайте Кредит калкулатора, чрез който след въвеждане на цената на продукта, който желаете да закупите, ще изчислите, в зависимост от избрания срок за погасяване на кредита, каква ще бъде месечната ви вноска и каква ще бъде общата сума, която трябва да заплатите по вашия кредит.

   
Какви документи да попълня за да кандидатствам за кредит от TBI Credit? Попълнете документа „Искане-декларация за потребителски кредит”.

Попълнете документа „Въпросник

Копирайте личната си карта и на копието се подпишете и напишете „Вярно с оригинала”.
   
Къде да изпратя вече попълнените документи и копието на личната си карта? Сканирайте двата документа, след като ги попълните, и заедно с копието на вашата лична карта /сканирана от двете страни/, заверено с „Вярно с оригинала” и подпис, ги изпратете на нашия електронен адрес: sales@mdetectors.com  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
   
Към кого мога да се обърна ако имам допълнителни въпроси?
 
На телефони 02 4896 727, 0889 19 78 20, 0878 54 88 49, 0878 21 83 44 

или на електронен адрес sales@mdetectors.com

Slype: mdetectors.com

ICQ:  178-003-577