Металотърсач GARRETT ATX - пулс-индукционен

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200099

GARRETT ATX е модерен компютъризиран мулти-честотен пулс-индукционен металдетектор, който може да се ползва при различни терени, включително и под вода до 3м.

За да се използва под вода, съществуват няколко стриктни условия, които трябва да бъдат спазени. Тези условия включват използването на специални противоводни гелове, затварянето на тапата на слушалките (ако са извадени), изплакването с чиста сладка вода след употреба и избягването на ползване под вода с температура под 8-10 градуса Целзий.

Благодарение на пулс-индукционната технология, металотърсачът GARRETT ATX е в състояние да работи на различни места и условия. Той може да функционира на суша, дори при дъжд или влажни условия. Също така, може да се използва на силно орудени терени, включително и на силно алкални почви. Гарантирана е и функционалността му на плажа, включително при прибоя. Освен това, GARRETT ATX може да се използва както под сладка, така и под солена вода.

Металотърсачът GARRETT ATX използва най-съвременната пулс-индукционна технология, която го прави много ефективен относно ползването на енергия и ето защо ползваните батерии са само 8 броя по 1,2 волта, т.е. като цяло GARRETT ATX е доста по-лек от аналозите си.

При ползването на DD сонда/с такава идва базово окомплектован/ има допълнителна опция за дискиминация на черните метали с копчето IRON CHECK

Пулс-индукционния металотърсач GARRETT ATX е направен от много здрави материали, снабден и с многофункионална телескопична дръжка.

Тук няма сложни менюта и подменюта, а лесни и бързи настройки за ниво на звука, праг,статичен/динамичен режим на работа,пинпойнт,автоматична и ръчна настройка на земята.

GARRETT ATX идва с базово комплектоване, включващо DD търсеща сонда с размер 32 сантиметра, която е изработена по уникална технология. Тази сонда позволява на ATX да се използва за търсене на самородно злато, както и за откриване на метали в силно минерализирани терени.

За максимална дърбочина препоръчваме големите моно сонди.

ATX ОСНОВЕН ПАКЕТ:

- Металотърсач ATX с 12" /32см. / DD сонда

- Слушалки - сухоземни слешалки (подводни слушалки отделно се поръчват)

- Работна честота - 730Hz

- Много здрава чанта за съхранение и пренасяне

- AA алкални и акомулаторни батерии

- Зарядно за 220V и 12V

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

- Удобна презрамка за носене

 
4 900,00 лв. 4 200,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4 200,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане