Металдетектор GARRETT ATX DEEP SEEKER PACKAGE

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200099

Пулс-индукционен металотърсач GARRETT ATX DEEP SEEKER PACKAGE - окомплектован с базовата сонда 12" /32см. / DD сонда и дълбочинна 50cm.x38cm. MONO 20"x15"

С голямата търсеща глава 50cm.x38cm. MONO 20"x15" GARRETT ATX се правръща в дълбочинен металдетектор за търсене на дълбоко заровени големи метали.

GARRETT ATX е съвременен компютъризиран много-честотен пулс-индукционен металотърсач, който е приложим за различни терени, включително и под вода до 3 метра дълбочина.

За да се ползва под вода има няколко условия, които трябва да бъдат стриктно съблюдавани: да се ползват специални противоводни гелове, да се затваря тапата на слушалките, ако са извадени, да се изплаква със сладка чиста вода след като е ползван и да не се ползва под вода, ако температурата на водата е под 8-10 градуса по целзии.

GARRETT ATX използва най-съвременната пулс-индукционна технология, която го прави изключително ефективен по отношение на енергията, затова използва само осем батерии с напрежение от 1,2 волта. В резултат на това, GARRETT ATX е значително по-лек от своите аналози.

Пулс-индукционната технология позволява металотърсачът GARRETT ATX да работи на суша, при дъжд, влага, на силно орудени терени, силно алкални почви, на плажа, в прибоя, под вода - сладка и солена.

Използвани са и нови схеми за балансиране и дискриминация на металите.

При използването на DD сонда (която идва в базовото комплектоване), има допълнителна възможност за дискриминация на черните метали с помощта на бутона "IRON CHECK".

Пулс-индукционния металотърсач GARRETT ATX е направен от много здрави материали, снабден и с многофункионална телескопична дръжка.

GARRETT ATX едва базово окомплектован с ДД 32см. търсеща сонда - направено по уникална технология. С нея ATX става за търсене на самородно злато, както и на метали в силно минерализирани терени.

Тук няма сложни менюта, вместо това има лесни и интуитивни настройки за ниво на звука, праг, статичен/динамичен режим на работа, пинпойнт функцията, както и възможности за автоматична и ръчна настройка на земята

За максимална дърбочина препоръчваме големите моно сонди.

 

 ATX DEEPSEEKER PACKAGE:

- ATX с 12" /32см. / DD сонда

- Допълнителна сонда  50cm.x38cm. MONO 20"x15"

- Чанта за съхранение и пренасяне

- Слушалки - сухоземни слушалки (подводни слушалки отделно се поръчват)

- Твърд куфар за съхранение и пренасяне

- Много здрава чанта за съхранение и пренасяне

- Удобна презрамка за носене

- Работна честота - 730Hz

- AA алкални и акомулаторни батерии

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

- Зарядно за 220V и 12V

6 050,00 лв. 4 865,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4 865,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане