Металотърсач за самородно злато Garrett AT Gold и подаръци

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200051

Металотърсачът Garrett AT Gold е един от най-добрите избори за търсене на самородно злато. Той е специално проектиран и разработен с функции, които го правят подходящ за откриване на злато.

AT Gold работи на работна честота от 18 kHz, което е оптимална честота за откриване на злато. Тази висока работна честота му позволява да разпознава и открива самородното злато по-ефективно.

Металотърсачът е оборудван със специална търсеща сонда DD PROformance с размери 20x14 см (8x5 инча). Тази сонда осигурява добра покриваемост на почвата и висока чувствителност към малките частици самородно злато.

AT Gold разполага с възможност за ръчна настройка на земята, което е важно при работа в минерализирани почви, където има присъствие на други метали и минерали.

Металотърсачът предлага режим на работа All Metal, който позволява да се откриват всички метали в земята, включително самородното злато.

Важно е да се отбележи, че не се препоръчва използването на Garrett AT Gold в солена вода. Солта може да предизвика интерференции и да намали ефективността на откриване на металите.

А това, че може да се ползва, както на сушата, така и под вода/до 3м./ пък го прави един от най-добрите металотърсачи в този клас - металотърсач за търсене на самородно злато.

Металотърсачът Garrett AT Gold е известен със своите отлични възможности за откриване на самородно злато, но това не ограничава неговата способност да открива и други метали. Високата работна честота от 18 kHz и добрата чувствителност на търсещата сонда DD го правят подходящ за откриване на различни метали включително и малки метали.

Високата работна честота на AT Gold позволява по-добро откриване на малки обекти, като дребни златни флаги, монети или бижута. Търсещата сонда DD PROformance осигурява стабилна и прецизна работа на различни типове почви, включително и замърсени места.

Така че, въпреки че AT Gold е известен със своята специализация в откриването на самородно злато, той също така може да се използва успешно за търсене на други метали и малки обекти във вариращи почвени условия.

За да се ползва под вода има няколко условия, които трябва да бъдат стриктно съблюдавани: да се ползват специални противоводни гелове, да се затваря тапата на слушалките, ако са извадени, да се изплаква със сладка чиста вода след като е ползван и да не се ползва под вода, ако температурата на водата е под 8-10 градуса по целзии. 

Характеристики:

- Eдновременно на дисплея се покзва ID на метала и показание за дискриминационната скала.прводимостта на обекта и дискриминационнaта скала за групите метали.

- All-Metal режимът предлага най-добра възможност за търсене на малки златни парченца.

- Металотърсачът е проесниран да работи на сухо, влажно, прашно и под водата в сладководни водоеми.

- ID на метала се отчита на дисплея

- контрол на звуковия праг - threshold

- Прецизна дискриминацията на черните сигнали ID на желязото 0-44

- Функция Iron Audio - позволява да чувате желязото с харакнерно звуково идникиране

- ALL METAL Iron Audio функция, която позволява на звукова дискриминация дори при работа в режим All Metall.

- ръчен баланс на земята

- вграден понпойнт

- автоматичен баланс на земята

 

 

Спецификации:

- Дискриминационни сегменти за желязо - 40 

- Настройки на Чувствителност/Дълбочина - 8 

- Режими на търсене - 3 

- Електронен Pinpoint - Да 

- Честота - 18 kHz 

- Сегменти за дискриминация - 20 

- Аудио нива - 3 

- Търсеща сонда - 5"x8" (14x20cm) DD PROformance 

- Дължина - регулируема 42" до 51" (1.06m - 1.29m) 

- Тегло - 3.03 lbs. (1.4 кг) 

- Гаранция - 2 години 

- Батерии - 4 AA (включени) 

- възможност за допълнителни търсещи сонди

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

 

В комплекта има слушалки с подводна букса, т.е. сабела може да се потопи, но не и самите слушалки. За гмуркане се ползват синити слушалки, които де поръчват допълнително.

 
1 695,00 лв. 1 359,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 359,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане