Металотърсач за самородно злато Garrett AT Gold Mega Ultimate и подаръци - 2 сонди

  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200051-mu

Металдетектор Garrett AT GOLD MEGA ULTIMATE - комплект с 2 търсещи сонди

- базова: 5" x 8" ( 14x20cm) DD PROformance™

- втора БЕЗПЛАТНА търсеща сонда Detech Ultimate - 33cm./13"/ DD с безплатен протектор

Металдетектор за замородно злато работещ на 18Кхц, подходящ за всички терени - дори и под вода до 3м. Препоръчва се за откриване на самородно злато, монети, украшения, реликви и т.н. Не се препоръчва използването му в солена вода.


Характеристики:

Режимът "All-Metal" предоставя най-голямата възможна чувствителност към изключително малки златни предмети.

Едновременно с това на екрана се показва проводимостта на обекта и дискриминационната скала за различните метални материали.

Този детектор е специално проектиран за работа върху влажни, мокри или прашни терени. Затвореният корпус на детектора е напълно водонепроницаем и може да бъде потопен до 3 метра дълбочина в прясноводни водоеми.

Цифровата скала от 0 до 99 указва проводимостта на засечения метал, като това помага за лесното разграничаване на добър обект от нежелан.

Предлага засилена дискриминация на желязото - 40 сегмента, контролиращи се от бутон изобразени цифрово на LCD дисплея (за най-прецизно елиминиране на желязото).

Потребителят има възможност ръчно да настрои звуковия праг, което осигурява по-прецизен и детайлен звуков сигнал.

В допълнение, детекторът предлага различни допълнителни звукови функции, които предоставят допълнителна информация за открития обект и улесняват намирането на желаните цели


Iron Audio, което позволява да чувате дискриминираното желязо и звуково да разграничавате проблематичните железни предмети, като капачки от бутилки.

Има и функцията "ALL METAL Iron Audio", която позволява на търсача да различава звуково определени железни предмети, докато работи в режим "ALL METAL". Това е полезна функция, която дава възможност на потребителя да открива и идентифицира желязни обекти, докато все още е включен в режима с максимална чувствителност към всички метали. Това позволява на търсача да фокусира вниманието си върху по-интересуващите го предмети и да прецизира своите търсения

Потребителят има възможност ръчно да настрои земния баланс, за да намали негативното въздействие на минерализираната почва. Това е изключително полезна функция, която позволява на търсача да компенсира влиянието на наличието на минерали в почвата, което често може да доведе до фалшиви сигнали или намалена дълбочина на детекция. Ръчното настройване на земния баланс позволява на потребителя да оптимизира детектора спрямо конкретните условия на терена и да постигне по-добри резултати при търсенето.

Ексклузивна функция, която позволява ''разпръсване'' на настройките на земния баланс за намаляване ефекта от леки земни изменения.

Автоматична функция, която позволява бърз земен баланс на детектора при тежка минерализация.

Електронен Pinpoint за прицизното локализиране на засечения предмет.

Чрез докосването на бутон детекторът се включва автоматично настроен с фабрични или ваши настройки в готовност за работа!

Спецификации:

Индентификационни сегменти - 20
Дискриминационни сегменти за желязо - 40
Режими на търсене - 3
Настройки на Чувствителност/Дълбочина - 8
Електронен Pinpoint - Да
Честота - 18 kHz
Аудио нива - 3
Стандартна бобина - 5"x8" (14x20cm) DD PROformance + втора БЕЗПЛАТНА търсеща сонда Detech Ultimate - 33cm./13"/ DD с безплатен протектор
Дължина - регулируема 42" до 51" (1.06m - 1.29m)
Общо тегло - 3.03 lbs. (1.4 кг)
Батерии - 4 AA (включени)
Гаранция - 2 години      

1 995,00 лв. 1 450,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 450,00 лв.
Моля, изберете:
Оргинален продукт
Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане